Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wand boven het aanrecht stucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wand boven het aanrecht stucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wand boven het aanrecht stucen

Wand boven het aanrecht stucen

Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucen van de keuken

De huidige keuken wordt vervangen voor een nieuwe. Huidige tegelwerk boven het aanrecht komt niet meer terug en ook een deel van de bovenkastje niet meer. Hiervoor moet de keuken gestuced worden. (1 lange wand van 4m, 1 korte wand van 2m bij 2,40 hoog). Na het stucen zullen we zelf de muur verven. werkzaamheden moeten voor 16 april klaar zijn! Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Keukenwand stucen met waterdichte coating

Wij willen in onze nieuwbouwwoning achter het aanrecht gestucte lichtgrijze wand met een coating geschikt voor keukens, dus waterdicht en afneembaar in een lichte grijstint. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Keukenwandje stucen in betonlook

We gaan een nieuwe keuken plaatsen en willen boven het aanrecht een betonlook afwerking op een wand van ongeveer 5 m². We ontvangen hiervoor graag advies en een prijsopgave.

Nieuwbouwwoning afwerken met betonlook

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht waarbij de wanden behang klaar zijn. Op een wand van 10 meter lang en 2.60 meter hoog willen wij graag een betonlook stuc op de muur. Tegen een deel van deze muur staat het aanrecht. Op dit deel van de muur (3 m²) zouden wij de stuc dan ook graag waterbestendig willen hebben, zodat het schoongemaakt kan worden met een natte doek. Wanden: 25 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Wand laten stuken en coaten

Ik krijg een nieuwe keuken en wil graag ongeveer 8 m² muren laten stuken en daarna laten voorzien van een coating, zodat ze goed afneembaar zijn. Ik wil even overleggen of voor de coating ook nog een kleur kan worden gekozen. Het betreft o.a. een stuk muur vanaf het aanrecht tot aan het plafond. Ik ontvang graag uw advies en offerte.

Wand boven aanrecht voorzien van betonlook

Binnenkort krijg ik een nieuwe keuken. Ik wil een wand boven het aanrecht van ongeveer 300 cm breed en 150 cm hoog laten afwerken met materiaal met een betonlook. Er moeten eerst wat stucwerk en wandtegels worden verwijderd. Daarna moet de wand gevlakt worden en afgewerkt. Graag ontvang ik een voorstel voor de materiaalkeuze en ontvang een offerte.

Wand stuceen in de woonkamer

Graag wil ik een woonkamerwand opnieuw laten stukken. Bij de keuken moet een gedeelte boven het aanrecht waterdicht gemaakt worden i.v.m. schoonmaken. Wat is daar de beste oplossing voor? De woonkamerwand hoeft niet waterdicht te zijn. Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 10m2

Beton- of leemstuc aan laten brengen

De wand boven het aanrecht en onder de bovenkastjes wil ik graag betonachtig, leemachtig gestucd hebben, in overleg met u. Wand van 5 m2. Huidige ondergrond: Giboblokken

Keuken tegelklaar stucen

Stuken van de hoekkeuken na het verwijderen van de tegels. Een deel boven aanrecht zal daarna opnieuw betegeld worden. De andere wand blijft glad. Oppervlakte totaal is 6 a 8 m2. Kunt u optioneel in uw offerte meenemen wat de kosten zijn voor het verwijderen van de huidige tegels?