Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voorzetwand stuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voorzetwand stuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voorzetwand stuken

Voorzetwand stuken

Voor de kerst moet het klaar zijn. Het betreft een voorzetwand van gipsplaat in onze huiskamer van 420 cm bij 265 cm. Er zitten twee uitsparingen in voor geluidsboxen. Wanden Vierkante meter: 11 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 5

Stucen vanwege renovatie

Na isolatie buitengevel met voorzetwand, alleen nog stuken van die wand. Tevens 1 deur aan beide zijden gladstuken. En 2 plafonds gladstuken. Wij wonen er nu nog niet. Graag ontvang ik in eerste instantie een offerte via de mail. Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Voorzetwand stuken

Zelf nieuwe voorzetwand geplaatst tegen schimmelvorming, moet nu afgewerkt worden. Deze wand bestaat uit gipsplaten van 60 cm en moet met gladpleisterwerk worden afgewerkt. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Stucwerk nieuwe aanbouw en bestaande bouw

We zitten momenteel in een renovatieproject. Hierbij is een aanbouw gerealiseerd en we willen daar de wanden en plafonds glad laten stuken. Verder willen wij enkele plekken op het plafond, een boekenkast gemaakt uit gipsplaten en een tv-wand/voorzetwand van gipsplaat mee laten stuken. Afhankelijk van het verloop van de dakisolatie op de zolder (hellend dak) willen wij daaar het plafond ook laten stuken tussen de draagbalken. Het gaat in totaal om ongeveer 90 m² wanden en 20 m² plafonds. We hadden een stukadoor voor de klus, maar die kan door omstandigheden niet komen. We zoeken nu op korte termijn een goede vakman. Vooraf ontvangen wij graag uw offerte.

Meubel/ombouw en stukje muur glad stuken

Wij willen binnenkort een meubel/voorzetwand laten maken voor de TV, TV kast en elektrische open haard. Het meubel wordt waarschijnlijk gemaakt van MDF (tenzij u iets anders adviseert). De achterwand waartegen het meubel komt te staan is van beton. Wij willen het hele meubel graag glad laten stuken en ook het stukje achterwand met een klein stukje links en rechts van het meubel. Het meubel is 40 cm diep en de diepte van de TV-nis is 10 cm. Het gaat om in totaal ongeveer 6 m². We kunnen u een tekening mailen. We ontvangen graag u offerte.

Voorzetwand stucen

Klein voorzetwandje stuken. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Voorzetwand stucen

Het glad stuken van een nieuwe voorzetwand met Knauff Silentboard. De datum is een richtlijn want nog niet precies bekend. Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucen van gipsplaten voorzetwand

Het stuken van een gipsplaten voorzetwand aan de voorgevel met een raam erin. De wand is geplaatst in verband met de isolatie van de muur. Ongeveer 4,5 m2 Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm. Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Vloeren afplakken Vierkante meter: 5m2

Zetten van voorzetwand en stuken

Zetten van een voorzetwand voor een inbouwhaard, wand afwerken en sausklaar te maken. Wand +/- 2 m x 2,4 m met schuine hoek.