Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voorkamer stucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voorkamer stucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voorkamer stucen

Voorkamer stucen

voorkamer moeten 2 wanden gestuct worden het gaat om de wanden van ongeveer 30 m2. Op dit moment is het beton, wij willen dit strak hebben. Graag ook 20m2 aan vloeren afplakken.

Muren stucen en het plafond repareren

Ons flat is nu 20 jaar oud en moet opgeknapt worden. Wij willen het behang in de gang vervangen door stucwerk. De muren zijn van zowel betonplaten als gasbetonblokken. De gang is bij 5.5 x 1.5 m2. Deze willen wij met schuurwerk vlammen afgewerkt hebben. Verder dient het plafond in de voorkamer gerepareerd te worden. Èr is een plek van circa 2 m2 waar het oude stucwerk heeft losgelaten.

Voorkamer stucen

Zijn per kamer bezig willen nu de voor kamer af hebben dat is een gedeelte oude muur en gedeelte gips van de nieuwe wand die er in zit Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Plafond stucen en schuren

Ik heb een huis gekocht en wil graag het plafond laten stucen en schuren. Het plafond bestaat uit 2 delen een voorkamer met een balkenplafond met al bestaande gipsplaten en een achterkamer met nieuw aangebrachte stucplaten van 60 cm breed. Als het nodig is wordt alles voorbehandeld met een hechtprimer en ook het opruimen doe ik zelf het gaat puur om het stuc/schuur werk. Plafonds zijn gezamenlijk circa 30 m2 plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)

Plafong glad stucen

Halverwege juli krijgen wij de sleutel van ons nieuwbouw huis. Op de begane grond is de keuken en een voorkamer. Op de 1e verdieping de woonkamer. De plafonds hebben een v-naad (als op de foto). De plafonds op deze verdiepingen willen we glad laten stucen. Het moet rond 13 juli gebeuren, datum kan in overleg. Plafond: 75 m2 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Binnenmuur van de voorkamer stucen

Wij willen de zijmuur van onze woonkamer stucen. Oud huis 1906, diverse ondergronden, oud stucwerk en stukje plaatwerk. Eventueel later de buitenmuur en de binnenmuur latex spuiten. Er is een foto beschikbaar. Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Muren stucen in de woonkamer

Ik wil de muren van mijn woonkamers (45 m2) laten stucen. De muren zijn 3.2 meter hoog. Graag eerst de achterkamer, daarna de voorkamer. Dan kunnen we de meubels kwijt. Dus twee verschillende klusmomenten. Liefst op heel korte termijn.

Het laten stucen van het plafond

Heer, mevrouw, Ik heb in Amsterdam een woning gekocht uit 1886. Zowel in de voorkamer als in de achterkamer zijn de plafonds glad gestuct. In de achterkamer zijn sierlijsten aangebracht, in de voorkamer niet. Ik zou graag ook de voorkamer van sierlijsten en graag ook van een mooie rozet voorzien. Graag kom ik met u in contact voor advies en een offerte. Plafond Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm. Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 35m2

Stucen voorkamer van oude boerderij ...

Stucen voorkamer van oude boerderij (1938); bestaat deels uit steen en deels gips.

Ik zit erover te denken om de ...

Ik zit erover te denken om de binnenmuren van de voorkamer met een oppvl van 4 x 4m te laten stucen. Nu zijn de muren niet helemaal egaal. Ze zijn verder wel glad en voorzien van een oudere verflaag. Er zit hier en daar een krimpscheur in. De muur neemt niet veel water op. Ik zit er ook aan te denken om dan meteen maar de electriciteit netjes weg te laten werken en voor het stucen hier gaten voor de frezen.