Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Volledig stucen woonkamer en keuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: volledig stucen woonkamer en keuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: volledig stucen woonkamer en keuken

Huis stucen

Wij hebben een huis uit de jaren 30 die volledig gestuct dient te worden. Huidige wanden zijn spachtelputz, sommige wanden zijn afgebikt en er zijn wanden waar wel een centimer op moet. Zouden jullie hier nog op de korte termijn tijd voor hebben?

Stucen bestaande woning

Ik wil graag 2 muren en een volledig gestuct hebben. Het gaat om 10 m2 muur en 5 m2 plafond. Graag ontvang ik een offerte.

Wanden en plafond groot pand stucen en afspuiten met latex

Ik zoek een specialist die alle wanden en plafonds van een pand kan voorzien van stucwerk en eventueel kan afspuiten met latex. Bouwbehang zullen we zelf verwijderen, veel gaten in de muren, kunnen we zelf vullen als nodig. Vraag me af of niet alleen latex spuiten nodig is, kan er wel in waarschijnlijk in Juli om eens te kijken. Huis wordt volledig leeggehaald. Badkamer en wc en berging/garage hoeft niet mee genomen te worden. Het betreft 1650 m2 aan wanden en 120 m2 aan plafonds.

Stucen bestaande woning

Aangezien we nu groen licht hebben voor de aankoop van dit huis willen wij deze woning graag laten stucen. Het betreft alleen de wanden, plafond is niet noodzakelijk. Het betreffen de wanden op de begane grond en de 1e etage. (Zie foto\'s voor de speciefieke ruimtes) de wanden/ruimtes die gestuct moeten worden zijn aangeduid met een krijtkleur. In totaal moet er 145m2 gestuct worden. Huidige situatie: Begane grond: 50% bakstenen (geschilderd) 50% granol 1e etage 100% spackspuit Nieuwe situatie: volledig sausklaar (strak) zowel op begane grond als boven. Graag zien wij uw prijsvoorstel tegemoet inclusief materiaal en uren Wanden: Vierkante meter: 145 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Wij willen op 01-07-2020 of 02-07-20 beginnen. Wij krijgen dan ook pas de sleutel van het huis.

Stucen van de badkamer met beton ciré

De badkamer is volledig kaal en net opnieuw gestuct (15 m2). Ondergrond is dus glad. Ik wil graag beton ciré, in de kleur groen eroverheen. Plafond wil ik misschien laten doen, maar dit weet ik nog niet zeker. Foto's kan ik altijd nasturen. Startdatum is in overleg. Ik ben flexibel.

Nieuwbouwwoning stucen

Wij hebben nieuwbouwwoning gekocht. Deze moet volledig gestuct en geverfd worden. wanden Vierkante meter: 245 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Stucen van bijkeuken

Bijkeuken heeft tegel/steen ondergrond, is niet volledig vlak, tot 5 mm oneffen, zijn op dit moment gipsplaten voor geplaatst (zie foto) die we zullen verwijderen. Uitvoerdatum aankomende week of de week erna. Betreft 10 m2.

Het isoleren, waterdicht maken en stucen van een voorgevel

Wij gaan een dijkwoning volledig opnieuw opbouwen en willen de buitengevel daarbij laten isoleren (4-5 cm), waterdicht maken en laten stucen. Het gaat alleen om de voorzijde van het huis. Ongeveer 27 m2 totaal.

Stucen badkamer

De nu betegelde badkamer volledig stucen. Totaal oppervlakte(incl. Plafond en vloer) is ongeveer 30m2. Het is de bedoeling dat het stucwerk goed gedaan wordt en glad wordt. Eventueel met een betonlook. Daarnaast dienen de vloeren te worden afgeplakt, dit zal ongeveer 5m2 zijn.

Bestaande woonkamer volledig stucen

graag zou ik een offerte ontvangen voor het volledig stucen van de woonkamer (wanden en plafonds) in bestaande woning Totale M2 Ca. 75 M2 wanden 55 M2 plafond incl dichtzetten v naden Het betreft een woning uit 2010. Die destijds voorzien is van glad glasvezel behang. Het plafond is kanaalplaat met spackspuitwerk. Het is de bedoeling dat de hele woonkamer voorzien wordt van glad sierpleister (paar mm, wanden zijn recht), gevolgd door strak latex spuitwerk Het volgende moet gedaan worden - Vloer, ramen,plinten keuken en 2 deuren afplakken - voorbehandelen - alles stucen - spuiten Bezemschoon opleveren Optioneel - meerprijs voor verwijderen behang, sommige stukken zitten los andere moeten weggestoomd, stoken worden. Meerprijs platte Amsterdamse plint rondom. Ook graag aangeven op wat voor termijn het evt zou kunnen. wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 55

Partners

Partners van Casius