Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tussenwand stuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tussenwand stuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tussenwand stuken

Dakkapel met tussenwand stuken

Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Muur souterrain stuken

De voorgevel van mijn souterrain liet water door. Deze muur is geïnjecteerd inmiddels en zal opnieuw gestuct moeten worden. Oude stuclaag (1 jaar oud) moet verwijderd wouden en damp open stucmortel en damp open verf aangebracht worden. Het is in het souterrain. Oppervlakte zo'n 10 m2. Er zit een tussenwand als onderbreking van de twee ruimten. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak).

Tussenwand stuken

1 tussenwand (geen beton) glad stucen. Ondergrond is stuc pasta, niet helemaal glad, paar mm verschil. Uitvoering liefst zsm. Alvast bedankt! Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Waterdichte betonciré aanbrengen

Ik zou graag een vrijblijvende offerte willen aanvragen voor mijn badkamer en toilette: Badkamer: De ruimte is circa 3,5 x 3,5 de wanden zijn 2,5 meter hoog Ik zou alleen de wanden willen stucen met beton-cire of mortex om een beton look te creëren. Er wordt een tussenwand geplaatst om een inloop douch te creëren. De tegels/wc en het bad meubel zal van de muur zijn verwijderd zodra jullie komen. De wanden wil ik in een witte kleur stucen en de douche in een licht grijze kleur of eventueel mogelijk een taupe kleur. Het zijn rechte muren met aan een wand een klein raam. Boven het toilette is er een plateau. In de geplaatste tussenwand zal een nisjes worden gecreëerd om douch spullen neer te zetten In deze nis zal een lampje worden verwerkt. In de tussenwand worden er 2 lampjes circa 30 cm boven de grond geplaatst. Toilette: Tevens zou ik de wanden van mijn toilette ruimte willen stuken met beton-cire. Deze ruimte is circa 1,5 x 1,5 meter. Wanden zijn 2,5 meter hoog De wanden zullen tegel en apparatuur vrij worden opgeleverd voor dat jullie komen. De kleur zal mogelijk een taupe of grijs tint worden. Het plafond van de badkamer en toilet zal gestuct zijn voor dat jullie evt mochten komen. Ik hoor graag van u of mijn wensen mogelijk zijn en wat de netto totaal kosten inc materiaal zijn en of deze klus begin oktober kan worden uitgevoerd? Mocht er extra informatie of eventueel foto\'s benodigd zijn dan hoor ik het graag. Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: waterdichte marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Stucwerk in een appartement

Wij hebben een appartement gekocht en krijgen daarvan op 7 februari de sleutel. Wij zullen daar behang verwijderen en in een slaapkamer een tussenwand verwijderen. Daarna willen we er 95 m² wanden glad laten stuken. Er zitten in het plafond van de woonkamer 2 gaten die opgevuld moeten worden. Daarna willen we graag 55 m² plafond waar nu spackspuitwerk op zit, glad laten stuken. Er is een badkamer, die opnieuw betegeld moet worden. Een andere mogelijkheid is om de wanden waterdicht te stuken ofwel te stuken en daarna te schilderen met een waterdichte coating. Hierover ontvangen wij graag uw advies en voor alle onderdelen ontvangen wij graag een offerte. Het werk kan op korte termijn worden uitgevoerd.

Woning stuken en zolderwerkzaamheden

In november wordt onze woning opgeleverd. Hier dient 242 m2 stucwerk uitgevoerd te worden. Dit gaat om wanden en plafonds. Verder wil ik op de zolder verdieping 2 slaapkamers maken. De ruimte is 24 m2 en hier moet een tussenwand met deurkozijnen gemaakt worden en alles gestuukt.

Stucwerk op zolder in een nieuwbouwwoning

Betreft zolder van een nieuwbouwwoning die 2 jaar geleden opgeleverd is. Graag laat ik 2 x 15 m2 stuken op geplaatste tussenwand van Ytong cellenbetonblokken + 17 m2 stuken op binnenzijde van buitenmuur (beton). Graag offerte voor uitsluitend stuken en offerte voor stuken + latex spuitwerk in wit. Geldt er een meerprijs voor spuiten in tweetal kleuren? Wanden: 47 m2 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Woonkamer en badkamer stuken

Stuken woonkamer wanden, 4 stuks, 72 m2. Let op: aantal kleine plekken vochtig. Stuken woonkamer plafond, aanhelen waar tussenwand heeft gestaan, over een lengte van 3 meter. Stuken badkamer wanden, 4 stuks, 14 m2. Wanden Vierkante meter: 68 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stuken woonkamerwanden en plafond

Wij willen graag voor de zomer onze woonkamer laten opfrissen. Op de muren zit spachtelputz. We willen dat mooi glad laten pleisteren. Het gaat om 35 m². Daarna willen we de wanden met latex laten afspuiten. Er is een betonnen plafond van 35 m². Er heeft vroeger een tussenwand gestaan en een inbouwkast in de keuken. Die zijn weggehaald, maar de sporen daarvan zijn in het plafond nog steeds zichtbaar. Graag laten wij beoordelen hoe dit netjes kan worden weggewerkt. Misschien moet het hele plafond een dunne laag stucwerk krijgen. Daarna willen we het plafond met latex laten afspuiten.