Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Toilet renoveren met bijzonder stucwerk? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: toilet renoveren met bijzonder stucwerk. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: toilet renoveren met bijzonder stucwerk

Toilet renoveren met bijzonder stucwerk

Toiletrenovatie woning 25 jaar, ik verwijder zelf de tegels en maak de wanden glad. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Stucadoren van de badkamer

Voor het renoveren van de badkamer en toilet willen wij alles glad laten stucen en bij beide ruimtes 1 wand met betonlookstuc (beide wanden ongeveer 2,5 m² per stuk) zonder waterdichte afwerking. Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Het liefst in de 3e week van maart.

Hal en toilet stuken in bestaande woning

Wij hebben een kozijn dichtgemaakt met gipsplaat, nu wil ik deze graag gestuukt hebben. De hele muur a 10 vierkante meter zal waarschijnlijk opnieuw gedaan moeten worden, tevens graag afspuiten met latex. Nu zit er ook pleisterwerk op de muur. Ook zijn wij bezig met het renoveren van de hal en wc, deze zou ik ook graag weer glad en strak willen hebben. Het plafond is maar 1 vierkante meter, maar deze is beschadigd met het plaatsen van nieuwe vloerbalken. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamerrenovatie met betonstuc

Ik heb een zomerhuisje op een recreatiepark en wil daar de bestaande badkamer laten renoveren. Er is nu tegelwerk op de wanden en vloer en ik wil op de wanden graag 20 m² betonstuc laten aanbrengen. Het plafond van 5 m² oud stucwerk wil ik laten sauzen of latex spuiten. Er is een hangend toilet, een wasbak en een douchewand, die er eerst af moeten. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Toiletruimte stucen voor betegeling

Bestaande toilet die ik zelf aan het renoveren ben. Muren: Grootste deel van de oude latexlaag is verwijderd. In een van de muren zit een oude deurpost, waardoor er een hoek van een paar graden in de muur zit. Dat moet er uit om mooi te kunnen tegelen later. De onderste 1.20 meter ga ik betegelen de rest later wit verven. Plafond: Oude latexlaag nog niet verwijderd, dat is een grove korrel. Wanden: 10 m2 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond: 5 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucwerk van douche en toilet renoveren

De douche en toilet renoveren, door middel van het aanbrengen beton-stuc. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 5

Badkamer renoveren

Het betreft het renoveren van de badkamer. De ruimte van ongeveer 2 bij 5 meter zullen wij zelf leeg halen. Hierna dient de vloer en den wanden betegeld te worden en het plafond gestuukt. Het staande toilet wil ik graag laten vervangen door een zwevend toilet. Hiervoor zal de afvoer aangepast moeten worden. Er zal een inloopdouche of douchebak geplaatst moeten worden en 2 wastafels gemonteerd. De verwarming zal ook opnieuw aangesloten moeten worden.

Beton cire in de toilet aanbrengen

Wij willen het toilet renoveren en de muren stucen met beton cire. Het muuroppervlak is ongeveer 7.5 m2 In de achterwand zit een nisje wat meegenomen moet worden.

Betoncire in het toilet aanbrengen

Graag willen wij het toilet renoveren. We zouden graag beton cire op de wanden willen. De totale oppervlakte is 7 m2. De ondergrond bestaat uit tegels. Mocht dit niet goed hechten dan zullen we er zelf zorg voor dragen dat de tegels verwijderd worden. Graag horen we per mail wat de kosten hiervoor zijn.

Ik ben ons toilet aan het renoveren ik ...

Ik ben ons toilet aan het renoveren ik heb alles er uit gesloopt en wil een hangend toilet plaatsen . maar als 1e moeten de muren gestuucd worden, later door mij betegeld worden. Gaat dus om het stucwerk.