Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Toilet en muur woonkamer spachtelputzen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: toilet en muur woonkamer spachtelputzen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: toilet en muur woonkamer spachtelputzen

Toilet en muur woonkamer spachtelputzen

Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Beton ciré laten aanbrengen

Het gaat om antraciet cire aanbrengen in de badkamer. Totaal circa 9,5 m2 en een 1 plafond gladmaken (stucplaten zitten er in) van 5,5 m2 en 1 muur gladmaken van 5 m2. Deze laatste 2 ook badkamermuurverf schilderen (cognac en oranje). Als ons budget het toelaat, ook cire aanbrengen in het toilet beneden van 7,5 m2 en plafond gladmaken en schilderen 1 m2.

Hal en toilet stuken in bestaande woning

Wij hebben een kozijn dichtgemaakt met gipsplaat, nu wil ik deze graag gestuukt hebben. De hele muur a 10 vierkante meter zal waarschijnlijk opnieuw gedaan moeten worden, tevens graag afspuiten met latex. Nu zit er ook pleisterwerk op de muur. Ook zijn wij bezig met het renoveren van de hal en wc, deze zou ik ook graag weer glad en strak willen hebben. Het plafond is maar 1 vierkante meter, maar deze is beschadigd met het plaatsen van nieuwe vloerbalken. Graag ontvang ik een offerte.

Betonlook muur in toilet maken

Wij hebben een toilet waar we graag op de muur en het plafond met een watervaste beton look willen laten stuken. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Toilet vervangen en muur + plafond stuken

Wanden toilet (thans tegels) beton cire, plafond wit. Maten 1.80 bij 0.86 meter, 2.27 meter hoog. Daarnaast moet het toilet vervangen worden. Ik heb alle materialen, inclusief nieuw toilet, al in huis. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouw woning stucen en latexen

Bijgaand treft u de bouwtekening en illustraties van de keuken. De trapkast, achter het keukenblok en achter de aparte kast in keuken (180 x 180 cm), de badkamer, het toilet en de schuine wanden van het dak hoeven/kunnen niet gestuct te worden. Werkblad keuken is 94 cm hoog. Vloer wordt circa 6 mm hoog en we nemen op de begane en 1e verdieping plinten van 9 cm hoog. Op de zolder komen geen plinten. De vloer en plinten liggen er nog niet als er gestuct moet worden. De apart staande kast in keuken is circa 180 x 180 cm. Alleen in de keuken willen we graag een afneembare latex boven het keukenwerkblad en de muur naast de vaatwasser (helemaal links in de keuken aan de raamkant) van het werkblad naar de vloer tot aan apart staande kast. De keuken staat al in de woning bij oplevering. De oplevering van het huis is nog niet bekent, maar zal naar verwachting tussen eind september en half november liggen. Wanden Vierkante meter: 215 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Waterdichte betonciré aanbrengen

Ik zou graag een vrijblijvende offerte willen aanvragen voor mijn badkamer en toilette: Badkamer: De ruimte is circa 3,5 x 3,5 de wanden zijn 2,5 meter hoog Ik zou alleen de wanden willen stucen met beton-cire of mortex om een beton look te creëren. Er wordt een tussenwand geplaatst om een inloop douch te creëren. De tegels/wc en het bad meubel zal van de muur zijn verwijderd zodra jullie komen. De wanden wil ik in een witte kleur stucen en de douche in een licht grijze kleur of eventueel mogelijk een taupe kleur. Het zijn rechte muren met aan een wand een klein raam. Boven het toilette is er een plateau. In de geplaatste tussenwand zal een nisjes worden gecreëerd om douch spullen neer te zetten In deze nis zal een lampje worden verwerkt. In de tussenwand worden er 2 lampjes circa 30 cm boven de grond geplaatst. Toilette: Tevens zou ik de wanden van mijn toilette ruimte willen stuken met beton-cire. Deze ruimte is circa 1,5 x 1,5 meter. Wanden zijn 2,5 meter hoog De wanden zullen tegel en apparatuur vrij worden opgeleverd voor dat jullie komen. De kleur zal mogelijk een taupe of grijs tint worden. Het plafond van de badkamer en toilet zal gestuct zijn voor dat jullie evt mochten komen. Ik hoor graag van u of mijn wensen mogelijk zijn en wat de netto totaal kosten inc materiaal zijn en of deze klus begin oktober kan worden uitgevoerd? Mocht er extra informatie of eventueel foto\'s benodigd zijn dan hoor ik het graag. Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: waterdichte marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Betonlook op wanden en vloeren van badkamer en toilet

Ik wil graag een offerte voor de betonlook voor mijn wanden en vloeren van de badkamer en het toilet. De badkamer is ongeveer 8 vierkante meter. Het toilet is ongeveer 2-3 vierkante meter. Daarnaast zou ik twee stuk klare gipswanden willen hebben voor de douche en de wasmachine in plaats van een douchedeur. Ik heb op dit moment een waterafvoer put en dat wil ik veranderen in een goot. Als het mogelijk is, wil ik ook een mengkraan die ingebouwd is in de muur.

Stucen badkamer en toilet

Het betreft een nieuwbouw (boven)woning die eind september wordt opgeleverd, waarvan ik de toiletruimte- en badkamermuren wit vlak wil laten stucen. Op de vloer komen houtlook tegels. De achterste muur in de badkamer wordt betegeld ten behoeve van de douche. Graag ontvang ik advies over de te gebruiken stuc, het gaat immers om vochtige ruimten. De badkamer is inpandig en heeft dus geen raam naar buiten. Wel is er een centrale afzuiger/ventilatie aanwezig. Graag ontvang ik informatie omtrent de prijs, planningshorizon en doorlooptijd. PS: Ik heb de plattegronden bijgevoegd. De toiletruimte is op de 1e verdieping geplaatst. De badkamer op de 2e verdieping, deze heb ik laten vergroten en daarom heb ik een extra plattegrond met de specifieke afmetingen bijgevoegd. De indeling klopt overigens niet en de gehele achterwand zal betegeld worden ten behoeve van een inloopdouche.

Wanden glad stuken

Toilet ruimte, 2 muren boven 2 trappen omhoog, keuken boven het aanrechtblad, stukje tussen muur op en overloop. Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Partners

Partners van Casius