Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stucwerkzaamheden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stucwerkzaamheden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stucwerkzaamheden

Diverse stucwerkzaamheden

Wanden Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 15

Stucwerkzaamheden

Ik heb bij een keukenverbouwing het nodige stucwerk. Het gaat om ongeveer 50 m2.

Verschillende stucwerkzaamheden

In verband met de komst van een nieuwe keuken rond half januari, willen wij twee wanden laten stuken nadat de oude keuken is verwijderd. 1 van die wanden staat bijna 1 cm uit het lood en willen we graag mooi haaks laten maken. Verder zijn er verschillende scheuren in andere kamers, die willen we optioneel ook laten wegwerken. We laten de klus hier graag even bekijken en ontvangen daarna uw offerte.

Nieuwbouwwoning stucen

We zijn bezig met een nieuwbouwwoning in Heusden, wonen nu nog in Duitsland, en willen graag een prijsindicatie voor de stucwerkzaamheden. De wanden worden behangklaar opgeleverd en de plafonds zijn stucplaten. Wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 100

Diverse wanden glad stucen in een appartement

Wij hebben een appartement gekocht en krijgen daarvan op 29 september de sleutel. Wij laten daar in week 40 graag de keuken slopen en afvoeren. Ook laten we het ligbad, 2 wasbakken en een toilet verwijderen en afvoeren. Als dat klaar is, willen wij de wanden in de keuken glad laten stuken en eventueel ook een wand in de badkamer. Er is een grote goederenlift en een personenlift. De woning ligt op de 2e verdieping. Ik ontvang graag uw offerte voor de stucwerkzaamheden.

Wanden en plafond in het appartement stucen

Onze woning is een vernieuwbouw van een oud schoolgebouw, opgeleverd in 2007. Het heeft 3 verdiepingen, de stucwerkzaamheden zijn nodig op de eerste en tweede etage. Het appartement is gelegen op de eerste etage van het gebouw. Er is een lift aanwezig. Er is een steiger noodzakelijk, de wanden in de huiskamer zijn 5 meter hoog en in het trappenhuis 8 meter. Voeren jullie ook schilderwerk uit? Wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 85 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 85

Diverse stucwerkzaamheden

Diverse stucwerkzaamheden in onze woning. - plafond afgewerkt met gyproc plafondplaten - dakkapel idem - woonkamer muren incl open haard. Graag strak afwerken met hoekprofielen Graag ontvang ik uw offerte liefst met globale prijsopgave per ruimte. Startdatum in overleg, u bent altijd welkom als u in de buurt bent om even te inspecteren voor een kloppende prijsopgave. Wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Diverse ruimtes stucen

In onze bestaande woning willen wij de gang, wanden en plafond, trapgat, wanden, en overloop, wanden en plafond, glad laten stuken. Daar zit nu spachtelputz op de wanden en het plafond is glad. In de twee slaapkamers vervangen wij het plafond en dat moet samen met de gestructuurverfde wanden ook glad gestuukt worden. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte en een indicatie wanneer de stucwerkzaamheden plaats zouden kunnen vinden. Wanden: 50 m² Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak). Plafond : 25 m² Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak).

Stucwerkzaamheden

Wij zijn net verhuisd naar de door ons gekochte woning en willen daar binnenkort stukadoorwerk laten verzorgen. Eerst moet er boven nog wat elektra worden veranderd, daarna willen we graag ongeveer 60 m² wanden en 20 m² plafonds glad laten stuken. Het gaat om de hal beneden, de trapopgang, de hal boven, 2 slaapkamers en een klein kamertje. Er zit nu oud stucwerk op. We laten het werk hier graag even bekijken en goed inmeten en ontvangen daarna uw prijsopgave.

Diverse stucwerkzaamheden

Het plafond van de kamer, hal en toilet egaliseren en vervolgens spuiten. Een muurtje in de kamer egaliseren en afwerken met spachtelputz. De muren in werkkasten glad stuken. Wanden Vierkante meter: 13 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Plafond Vierkante meter: 43 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 43