Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stucwerk trappenhuis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stucwerk trappenhuis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stucwerk trappenhuis

Stucwerk trappenhuis

Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucwerk benedenverdieping en trappenhuis naar eerste verdieping

8 jaar na oplevering willen we van het glasvezelbehang af. Het laat los. De benedenverdieping inclusief trappenhuis naar eerste verdieping. Werkzaamheden bevatten het verwijderen van het glasvezelbehang en na het stucen ook alles schilderen. Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Trappenhuis aansmeren

Wij hebben een nieuwe trap laten plaatsen en moeten de wanden weer glad laten strijken. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucen traphuis split-levelwoning

In onze split-levelwoning zit een centraal trappenhuis. Hierin willen we de wanden gevlakt hebben. De onderste 1,20 meter zijn bekleed geweest met lambrisering en daarboven zit spachtelputz. (niveauverschil) in dit trappenhuis, hal, 7 treden, bordes, 7 treden etc. Mag er van onder tot boven nieuw stuukwerk aangebracht worden. Graag ontvang ik een opgaaf van de kosten. Wanden Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouw afwerken

Graag ontvang ik een offerte voor het afwerken van de wanden van onze nieuwbouwwoning. Naar verwachting wordt deze in juli opgeleverd. Het gaat om alle wanden begane grond, overloop verdieping 1 en het trappenhuis tot aan zolder (verdieping 2). In de bijlage de uittrekstaat en plattegronden. Graag ontvang ik een opgave voor zowel glad stucwerk en voor spachtelputz. De buitenmuren zijn van kalkzandsteen, de binnenwanden giboblokken. Vraag spachtelputz: Is met dit systeem de korrelstructuur altijd erg hard? Of zit daar ook nog gradatie in? We zien ook wel is structuurwanden die zachter zijn en waar je niet direct je armen aan open haalt als je erlangs schuurt. Wanden Vierkante meter: 190 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Trappenhuis en overloop stucen

De wanden in ons trapgat en overloop vertonen scheurtjes in het stucwerk. De wanden zijn egaal maar het bovenste laagste stuc laat los in dunnen plakken. Onderzijde muur is glad pleisterwerk. Ook daar zouden we eenzelfde stuclaag op willen hebben. Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 15

Plafond van overloop stukadoren

Betreft plafond van overloop/gang boven het trappenhuis. Het stuukwerk is gescheurd en een gat is hersteld met gipsplaat. Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 10

Spackspuitwerk aanbrengen op muren

Wij willen graag de wanden van de woonkamer, gang en het het trappenhuis spackspuiten in een lichte korrel. De huidige ondergrond is een grove granol. Wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Vloeren afplakken Vierkante meter: 60

Stucwerk in een trappenhuis

Het gaat om een trappenhuis, 2 trappen, is geschilderd waarbij nu nog de wanden aangepakt moeten worden. Het gaat om het stuken van 2 trapwanden, en de wanden van de overloop en het halletje. Er zit nu sierpleister op. Wanden: 30 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucwerk in een nieuwbouwwoning

Rond half november wordt naar verwachting onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij willen daar dan ongeveer 65 m² plafonds waar nu spackspuitwerk op zit, laten glad stuken. Verder zijn er 150 m² wanden die behang klaar zijn. We willen die laten glad stuken, zodat we ze later zelf kunnen sausen. Als laatste wil ik de wanden in ons trappenhuis laten glad stuken. Ik kan de maat daarvan nu nog niet bepalen vanaf de tekening. Die oppervlakte komt er dus nog bij. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.