Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stucwerk nieuwbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stucwerk nieuwbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stucwerk nieuwbouw

Nieuwbouwwoning stucwerk

Nieuwbouwhuis wordt eind september opgeleverd, te beginnen rond 15 oktober. Behangklaar opgeleverd. Muren worden vrij strak opgeleverd. Glad stucwerk, latex afspuiten of schilderen. wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar

250 m2 Stucwerk (buiten & binnen) nieuwbouw

Buiten alle 4 de gevels van nieuwbouw vrijstaande woning stucen. Buitenzijde is al glad piepschuim. Komt kunststof vezelnet omheen. Binnenzijde ook compleet stucen. Totaaloppervlakte circa 250 m2.

Nieuwbouw woning latex spuiten

Ik zou graag de wanden in mijn woonkamer en gang willen latex spuiten. De huidige ondergrond is glad stucwerk. Het gaat om 100 m2. Verder zou ik de plafonds ook latex willen spuiten. De huidige ondergrond is hier ook glad stucwerk en het oppervlakte is 65 m2.

Nieuwbouwwoning stuken

Eind augustus krijgen wij een nieuwbouw woning opgeleverd en wij hebben interesse in een voorstel voor stucwerk voor alle 3 de verdiepingen. Het gaat om een hoek woning met kap. Het gaat om binnen en buiten wanden van in totaal 320 m2. Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Reparatie stucwerk

Er is schade aan het stucwerk in het trappenhuis zowel de eerste als tweede verdieping. Er is een wasmachine tegenaan gekletterd. Het is strak gestuct en met 9010 latex gespoten. We willen graag weten wat het herstellen kost. Het gaat om wanden Vierkante meter: 10 m2. Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Reparatie stucwerk en opnieuw gespoten worden (9010 latex).

Wanden nieuwbouw woning stucen

Ik zoek een stukadoor die alle wanden van mijn woning kan voorzien glad stucwerk. Het betreft een nieuwbouw woning en de muren worden behangklaar opgeleverd. Het betreft 170 m2 met een werkhoogte van 260 cm (max).

Plafonds voorzien van latexspuitwerk

Wij hebben een woning die ongeveer 8 jaar oud. Toen nieuwbouw. Alle plafonds en muren zijn toen voorzien van stucwerk. Ik zou graag alle plafonds van mijn woning laten afspuiten met latex. Dit betreft 150 m2 (schatting).

Wanden woonkamer voorzien van stucwerk

Alle wanden van een (nieuwbouw)woonkamer voorzien van stucwerk. Het gaat om 70 m2. Ik heb vernomen dat er scheuren kunnen ontstaan, ik bespreek graag met de vakman hoe we dat kunnen voorkomen. Eventueel zou ik de wanden willen laten afspuiten met latex.

Nieuwbouwwoning wanden stucen woning

Wij hebben een nieuwbouw appartement gekocht en we willen 4 behangklare binnenmuren laten voorzien van een filmlaag stucwerk. Het gaat om ongeveer 60 m2

Behangen en stucen nieuwbouw appartement

Klus voor nieuwbouw appartement, oplevering mei-juni 2020. Renovlies behang incl. kitten en sausen (wit) totaal ong. 125 m2, fotobehang (wordt aangeleverd) ong. 35 m2. Daarnaast eventueel ook het stucwerk woonkamer: wanden ong. 55 m2 en plafond ong. 65 m2. We zien graag een offerte tegemoet.

Partners

Partners van Casius