Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stucwerk op laten knappen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stucwerk op laten knappen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stucwerk op laten knappen

Keukenplafond op laten knappen

Onlangs hebben we een nieuwe keuken gekregen. Daarbij hebben wij de 'sierbalken' van het plafond en sierstrips langs de randen van het plafond moeten verwijderen. Graag willen we dit weer glad en netjes. Tot de hoogte van de onderkant van de bovenkastjes willen we tegelen, daarboven zal stucwerk nodig zijn. Het is een open keuken met een deur naar buiten van iets meer dan 9 m2. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucwerk op laten knappen

In ons huis willen we een muur van ongeveer 10 m2 laten stucen op zaterdag 26 november. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucwerk op laten knappen

Plafond Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Gestucte achtergevel opknappen

Ik ben benieuwd wat er mogelijk is om de achtergevel van het huis op te knappen. Er zit nu stucwerk op wat aan het scheuren/bladeren is geslagen. Het stucwerk is nu grijs geschilderd. We zijn benieuwd naar de verschillende afwerkingen pleisterwerk met of zonder waterafstotende laag en kleur. Daarnaast is er ook een kopgevel die bijgewerkt dient te worden en geïmpregneerd dient te worden, maximaal 5 m² totaal. Een startdatum kan in overleg afhankelijk van het weer en liefst binnen enkele maanden. Mogelijk dat er in aug/sept ook nog binnenshuis een stuc klus te doen is (wanden en plafond). Buitenwerk Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Pleister- en latexspuitwerk aanbrengen

Per 30 januari krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. Hierin zullen wanden, gipsplaten, geplaatst worden op 1e en 2e verdieping. Tevens zal een muur in de keuken verwijderd worden. De offerte is uitgegaan van alles opnieuw doen, maar dat is op dit moment lastig te bepalen. Graag zouden wij horen wat jullie prijs per m2 is en doorlooptijd van de opdracht aangezien wij ook een houten vloer nog dienen op te knappen. Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 100m2 Uitvoering medio februari.