Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stucwerk keuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stucwerk keuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stucwerk keuken

Wanden in woonkamer laten stuken, doortrekken stucwerk tussen twee kamers

We willen in ons nieuwe appartement graag de wanden in de woonkamer/ keuken laten stuken. Het oude stukwerk is deels met het verwijderen van het behang los gekomen. Daarnaast willen we het plafond tussen keuken en eetkamer glad laten maken, er is hier door het verwijderen van de muur een gat ontstaan. Oppervlak is 50m2 muur, plafond is 17 m2 met wat onzekerheid mbt ramen en deuren. Er kan in principe komende week begonnen worden, dat heeft onze voorkeur. Fotos zijn beschikbaar.

Een zeskamerwoning stucen

Ik zoek een stukadoor die alle wanden en plafonds van een 6 kamerwoning uit 1970 kan voorzien van stucwerk. Het gaat om 500 m2 aan wanden en 250 m2 aan plafonds. Alle kamers, keuken toilet. Meeste is recht-toe-recht-aan. Gaten en scheuren zijn goed schoongemaakt en opgevuld. Voorstrijk is gedaan. Alleen de plek waar de keuken heeft gezeten is oneffen en moet misschien met cement ipv gips. Hele woning is leeg dus hoeft er niet zoveel te worden afgedekt.

Het stucen van wanden in een keuken

Ik zoek een stukadoor die een aantal wanden in mijn keuken kan voorzien van stucwerk. Het gaat ongeveer om 10 m2. De ondergronden bestaat uit beton, spachtelputz en oud stucwerk. Hier zit her en der een verschil in dikte in, maar dat bespreek ik graag met de stukadoor.

Stucwerk keuken

Tegelwerk in nieuwe keuken dient wand glad gestuct te worden. Daarnaast eventueel stucen van nieuwe koof voor afzuigkap. Samen rond de 6 a 7 m2.

Bestaande woning stucwerk

Wij hebben zojuist dit huis gekocht en zitten volop in de verbouwing. Jaren 70 woning. Woningscheidende wanden zijn van beton, allen behang is inmiddels verwijderd. Kamerscheidende wanden zijn betonsteen denk ik, iig licht materiaal. Enkel in de nieuw te plaatsen keuken zijn wij bezig met een gips voorzetwand. Foto’s kan ik evt later aanleveren. Heb ik momenteel niet voorhanden.

Woning plafond en wanden stucen

Wij zouden graag een prijsopgave ontvangen voor het volgende stucwerk: - wanden in de keuken en badkamer totale oppervlakte 7m2 (ondergrond beton) - Plafond woonkamer/eetkamer 22,75 m2 (huidige ondergrond gipsplaten 60cm). Daarnaast het plaatsen van een ornament op het plafond en afspuiten latex De opdracht mag zo snel mogelijk worden uitgevoerd.

Wanden stucen

In ons nieuwe huis 1990 komt een nieuwe keuken dus de muur moet weer strak worden. Alles bij elkaar max 35 m2. Voorwerk doe ik zelf. Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Keukenmuur met betoncire voorzien

Ik wil graag mij keuken muur voorzien van beton cire. Gewoon stucwerk zit er nu op de wanden, het zou gaan om 8 m2.

Bestaand stucwerk opknappen

Wij willen een aantal wanden in de woonkamer en keuken weer van nieuw stucwerk voorzien. Bestaand stucwerk dateert uit \'95. Hetzelfde geldt voor het plafond. Het gaat om 25m2 aan wanden en 35m2 aan plafonds, deze willen wij met stucwerk laten aanpakken, graag ook specificeren hoeveel het zou kosten als dit met latex wordt afgespoten.

Het stucen van wanden in een pand

Ik zoek een stukadoor die alle wanden in een pand kan voorzien van stucwerk. Het gaat om maximaal 190 m2 met een max. werkhoogte van 266 cm. De ondergrond van de wanden bestaat uit spackspuitwerk. We hebben bij het opmeten van de de vierkante meter de ramen niet eruit gehaald. in de keuken is de zijn de maten van de muur van belang ivm al ingemeten keuken en stenen blad.

Partners

Partners van Casius