Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stucwerk huis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stucwerk huis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stucwerk huis

Scheurvorming stucwerk

Stucwerk heeft scheurvorming op sommige plekken. Het zijn bepaalde plekken die scheuren hebben, ik denk dat het ongeveer 5 m2 in totaal is. De muren moeten mogelijk geïmpregneerd worden en eventueel met latex een nieuw kleurtje geven. Het hele huis is ongeveer 200 m2.

Stucwerk huis

Oude woning met oud stucwerk dat al voorbehandeld is met primer, radiatoren en stopcontacten zijn verwijderd . Het pand is leeg. De wanden hebben een oppervlakte van 200 m2, het plafond is ongeveer 80 m2. De gewenste afwerking voor beide oppervlakten is glad pleisterwerk strak.

Stucwerk beneden verdieping huis

De benedenverdieping en gang tot bovenaan het trapgat is bewerkt met spachtelputz. Wij willen graag een gestucte muur welke gedeeltelijk behang klaar is en gedeeltelijk verf klaar. De wanden zijn intotaal 80 m2, deze willen wij met glad pleisterwerk strak afgewerkt zien.

Stucwerk binnenkant nieuwbouwhuis

Betreft nieuwbouw voor de wanden. Het gaat om het hele huis, behalve het plafond. Het gaat ongeveer 320 m2. De muren zijn kaal.

Buitenstucwerk repareren

Op onze voorgevel zit een gedeelte stucwerk. Ons huis is inmiddels 22 jaar oud en het stucwerk heeft wat reparatie nodig. Zouden jullie dit kunnen doen? Het is een huis met een begane grond en 2 verdiepingen, de helft is gestukt. Ik weet niet of het gerepareerd kan worden of dat het opnieuw gedaan moet worden. De afmetingen durf ik niet te zeggen. We hebben een rapport hierover laten opstellen. Ik denk dat er een stijger of hoogwerker nodig is. Het is tot de nok toe. Deze kan geplaatst worden. Wij hopen snel van u te horen.

Gladpleisterwerk laten stucen van ons huis

In ons huis willen wij 60m2 aan oud stucwerk op de wanden laten afwerken met glad pleisterwerk.

Woonkamer stuccen

Per 14 dec a.s heb ik een huis gekocht. Ik zou graag de woonkamer willen stucen. De wanden zijn ongeveer 50 m2 met oud stucwerk, deze wil ik met glad pleisterwerk laten afspuiten met latex.

Muren sausen

Ons huis is uit 1972 met grijs/wit stucwerk. Op meerdere plekken zitten kuiltjes in de muren, dat brokkelt een klein beetje af, maar de laag is dik en komt niet van de muur. Deze muren zouden sausklaar moeten worden gemaakt. Het gaat om ongeveer 40 m2.

Stuc en spuitwerk aan huis

Wij hebben 50 m2 aan wanden en 30 m2 aan plafonds die wij met glad pleisterwerk willen afwerken en af laten spuiten met latex Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Stucwerk oud huis

De muren van een kleine keukenruimte in een oud huis moeten worden gestuukt. De keuken zelf is eruit gehaald, dus het is een lege ruimte die moet worden opgeknapt. De muren zijn dan ook hard toe aan een opknapbeurt.. Het gaat om 7 m2 ongeveer.

Partners

Partners van Casius