Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stucwerk buiten aan laten brengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stucwerk buiten aan laten brengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stucwerk buiten aan laten brengen

Stucwerk op buitenmuur binnenzijde aanbrengen

Het oude stucwerk hecht niet voldoende op de enkelsteens (buiten-)muur. Deze wil ik graag met microcement/beton laten stucen. Het gaat in eerste instantie om een kleine wand (5 m2). In overleg is er nog een grote wand (35 m2) te doen. Startdatum kan vanaf heden. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucwerk buiten aan laten brengen

Gaat om een jaren '60 bungalow. Alles gelijkvloers. Buiten wanden moeten mooi wit worden met een donkere rand aan de onderkant. Buitenwerk Vierkante meter: 175 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Buitenstucwerk 280 m2

Ik wil graag de buitengevel laten stukken. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 280 m2. Ik heb 10 jaar ervaring als stukadoor met binnen- en buiten stucwerk. Ik ben bekend met elk soort stucwerk. In de afgelopen 10 jaar heb ik gewerkt aan veel projecten. En zoveel kennis opgedaan. Ik denk graag met u mee tijdens het werken aan het project.

Stucwerk buiten aanbrengen

Het gaat om een woning uit 1965. Deze is voorzien van een nieuwe aanbouw en nieuwe ramen, oude ramen dichtgezet met metselwerk. Het dient rondom glad buiten afgestuukt te worden, ook onder het maaiveld. In totaal ongeveer 136 m2. Vrijstaande woning. Merendeel begane grond. 1e verdieping meteen schuin dak. Buitenwerk Vierkante meter: 136 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Keuken laten stuken

De wanden van mijn keuken moeten aan 3 zijden worden gestucadoord. De zijde van het keukenblok valt daar buiten. Het zijn smalle stroken zijn naast deuren en een raamkozijn. Ook zijn de muren niet waterpas gemetseld, gedeeltelijk is er heel grof stucwerk aanwezig. De keuken is ongeveer 3,5 x 2 meter. Daarin bevinden zich dan aan de voor en achterkant een deur en in de zijwand een deur naar buiten + een raamkozijn. De keuken is 2,40 meter hoog. Ook moet een contactdoos elektrisch worden verplaatst voor deze klus.

Stucwerk buiten inclusief isoleren

Buitenwerk Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Stucwerk verwijderen en opnieuw stuken buitenzijde

Wij wonen in een geschakelde woning waar in het verleden zowel de binnenzijde als buitenzijde van de muren zijn gestuukt i.v.m. vochtdoorslag. Doordat er buiten een cementgebonden stuc is aangebracht en geen kalkstuc, zit het vocht in de muur opgesloten en daardoor verrotten de balkkoppen in mijn woning. Ik wil daarom van de buitenzijde 193 m² stuc laten verwijderen. Daarna moeten de muren drogen en wil ik de muren na een half jaar opnieuw laten stuken met een drielaags dampdoorlatende stuc van leverancier Khalix. Er moet in totaal 246 m² worden gestuukt. Er is een deel van 53 m² waar nu geen stuclaag op zit, alleen enkele losse elementen. Ook de muurankers moeten een anti-roest behandeling krijgen. Ik wil een afspraak maken om de muren te laten beoordelen. Ik ontvang daarna graag uw plan van aanpak en een gedetailleerde offerte, inclusief steigerhuur en alle materialen. Ik wil geen verrassingen achteraf door meerkosten.

Betonlook aanbrengen in badkamer

Betreft nieuwbouwwoning alleen de badkamer willen we betonlook laten stucen. Zie foto, alles buiten de tegels moet gestucd worden. Badkamer is zijn geheel is 2660 bij 2210. Circa 25 m2 stucwerk. Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Nieuwbouw binnen en buiten stuken

Wij laten een 2 onder 1 kap woning bouwen met een EPS-blok buiten en binnenwanden. Er dient ook een wapeningsmat aangebracht te worden. Spachtelputz, maximale korrelgrootte = 0,5 mm. Weergegeven oppervlaktes gelden voor de gehele dubbele woning. Wellicht aanvullend stucwerk eerste verdieping. Wanden Vierkante meter: 390 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 130 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Buitenwerk Vierkante meter: 165 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz

Stucwerk en isolatie buiten vernieuwen

Buitenwerk Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Partners

Partners van Casius