Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stucen woonkamer keuken plafond witten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stucen woonkamer keuken plafond witten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stucen woonkamer keuken plafond witten

Het stucen van wanden en een klein deel plafond

Ik zoek een stukadoor die alle wanden en een deel van het plafond van de woonkamer kan voorzien van strak stucwerk. Het gaat om 65 m2 aan wanden (ondergrond beton) en 26 m2 aan plafonds (ondergrond gipsplaat).

Woonkamer stucen

wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Wanden stucen

Onze woning heeft spachtelputz op de wanden en dit zouden we graag glad willen hebben. Het glad maken zal alleen in de slaapkamers, woonkamer en deels in de keuken zijn. wanden 170 m2 Vloeren afplakken Vierkante meter: 110

Het stucen van twee plafonds

Het huidige plafond heeft gipsplaten, ik wil er graag een glad plafond van maken. Het gaat om een plafond in de woon kamer en in de slaapkamer. Dit zou glad en saus klaar moeten zijn. Ik wil er ook graag sierlijsten op monteren, kunnen jullie dit ook leveren? In totaal betreft het ongeveer 60 m2. Het plafond van de woonkamer bevindt zich ongeveer op 335 cm hoogte.

Bestaande woning glad stucen en afspuiten met latex

Sleuteloverdracht 01 oktober 2020, daarna graag binnen zo spoedig mogelijk de huidige spachtelputz-muren en plafond gladstucen en afspuiten met wit latex. tevens 1 gemetselde muur (met gemetselde schouw van de open haard) in de woonkamer compleet gladstucen en ook met latex wit afspuiten. Vloeren afplakken. Geschatte wand en plafond-oppervlakte in totaal circa 140 m2.

Wanden laten stucen

Voor begin augustus (het liefst de eerste week) zijn we op zoek naar een stukadoor voor in onze nieuwe woning. In deze woning zijn op de benedenverdieping nog een aantal muren schoon metselwerk. Dit willen we graag gestukt hebben zodat het past bij de rest van het huis. Het gaat om de hele hal en om een aantal muren in de woonkamer. Het zijn twee muren in de breedte van de woning. De achterste muur loopt van woonkamer over in keuken maar is één wand. Daarnaast is er één kleinere muur in de woonkamer die ook nog van schoon metselwerk is voorzien.

Stucwerk woning

Glad stucen van plafonds en wanden woonkamer en hal + spuiten met schrobvaste latex kleur RAL 9010. De wanden zijn van giboblokken en ongeveer 50m2, de plafonds hebben nu spackspuitwerk en zijn ongeveer 40m2. De vloeren wil ik dan ook afgeplakt hebben, 40m2.

Woning laten stucen

Wij hebben een gekocht. Bouwjaar 2010. Beneden en eerste verdieping moeten geverfd worden. m2 is een grove schatting en nog inclusief raam en deur oppervlakte. Woonkamer 2 kleuren. Op zolder overwegen we te stucen en te verven. Ik hecht plattegronden van de woning aan.

Stucen woonkamer, hal, schuur

De schuur bevat twee bakstenen muren, tesamen 9 vierkante meter, en twee houten muren, tesamen 5 vierkante meter. Al het andere genoemde oppervlak is beton, dus woonkamer, hal, deze hebben een oppervlakte van ongeveer 90m2. Het gaat om allemaal binnenwerk. Wij willen alles strak afgewerkt hebben.

Stucen en spachtelputzen van woning

Het plafond zou ik ook graag met spach gespoten willen hebben. Er gaat een muur eruit in de woonkamer. 31 juli krijg ik de sleutel van het huis is het ook mogelijk om een aparte offerte te sturen van het plafond alleen? Het gaat om 50m2 aan wanden die ik gespachtelputzt wil en 45m2 aan plafonds die ik met latex wil hebben gespoten.

Partners

Partners van Casius