Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stucen woonkamer keuken plafond witten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stucen woonkamer keuken plafond witten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stucen woonkamer keuken plafond witten

Stucen woonkamer + keuken plafond + witten

Ik heb de uitbouw opnieuw geïsoleerd, graag wil ik de hele woonkamer met de keuken daarbij laten glad stucen en daarna meteen laten witten. 50 m2 totaal woonkamer + keuken. Uitbouw waar de gips plafond platen zijn is 13 m2. Graag een offerte voor het stucen, witten met afplakken en materiaal totaal.

Appartement stuken en schilderen

Wij hebben een gebruikt appartement gekocht, per 13-9-2017. Willen graag offerte voor stucen van muren en plafond in woonkamer/keuken en de muren van de 3 slaapkamers. Graag ook we een 2e offerte van dezelfde m2 van stucen en verven (witten). Wanden: ongeveer 105 m2 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond: ongeveer 35 m2 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Plafond witten en muren afwerken in een bestaande woning

Ik wil begin mei mijn woonkamer met open keuken van 45 m² graag laten opknappen. Ik wil het plafond laten witten en de muren laten glad stucen. Op 1 muur zit granol, de rest is gewoon beton. Ik wil de muren daarna laten sauzen of met latex laten spuiten. De vloer moet worden afgeplakt. Ik overleg graag even over de beste aanpak en ontvang daarna uw offerte.

Nieuwbouw sausklaar stucen en airless spuiten

22 oktober krijgen wij de sleutel van onze nieuwbouwwoning. Deze woning wordt 'behangklaar' opgeleverd. Wij zouden graag de muren en plafond op de benedenverdieping glad en sausklaar gestuukt willen hebben en met airless verfspuit laten witten. Het gaat hierbij om de woonkamer, keuken en de hal incl. trapmuur. Ik wil sommige wanden later een andere kleur geven. Maar ik kan me zo voorstellen dat als ik alleen het plafond wil laten spuiten, de wanden afgeplakt moeten worden, wat ook weer extra werk is. Of is dat toch goedkoper dan de hele kamer te laten spuiten en niet te hoeven afplakken? Ik ben ook van plan het stuken als eerste te laten doen, voordat de vloer wordt gelegd en de keuken wordt geplaatst. Het enige wat dan afgeplakt zou moeten worden zijn denk ik de kozijnen? Afmeting totale wandoppervlakte in de woonkamer+keuken+hal: ongeveer 109.575 m2 Afmeting plafond begane grond: ongeveer 67.16 m2

Plafond stucen in woonkamer en keuken

Wij willen graag het plafond van de woonkamer en keuken glad laten stucen. Oppervlakte is 50 vierkante meter. Het huidige plafond is een gespoten plafond op een betonnen ondergrond. Moet glad en strak worden. Optioneel daarna het plafond witten en een stukje muur in de keuken.