Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stucen van wanden toilet met pandomo? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stucen van wanden toilet met pandomo. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stucen van wanden toilet met pandomo

Nieuwbouwwoning stucen

Ik wil de wanden (5 m2) en het plafond (60 m2) van een nieuwbouwwoning laten stucen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Nieuwbouw woning stucen

Wij hebben een nieuwbouw huis en willen plafonds en bepaalde muren laten stucen. Het gaat om 200 m2 wanden en 140 m2 plafonds. Graag ontvang ik een offerte.

Eerste verdieping bestaande woning stucen

Ik heb een bestaande woning gekocht waarvan de eerste verdieping niet mooi stucwerk heeft. De 1e verdieping zou ik dan graag wil voorzien van glad stucwerk en voorzien van een witte laag latex als afwerking wanden. Circa 110 m2 wand en 40m2 plafond

nieuwebouw woning stucen

Wij hebben en nieuwbouw woning gekocht die in April/Mei opgeleverd zal worden (wellicht eerder). 4 maart hebben we de volgende kijkdag, dan krijgen we ook meer informatie mbt de oplevering het schiet namelijk al aardig op. Het gaat om het stucen van de wanden circa 245m2.

Stucen woonkamer

Het zou gaan om 30m2 aan wanden die wij met glad pleisterwerk willen afwerken en vervolgens af laten spuiten met latex.

restaurant stucen

Ik heb wat binnen wanden geplaats van giboblok en gipsplaten in mijn restaurant. Het is de bedoeling dat deze met glad pleisterwerk worden afgewerkt. Het zou gaan om ongeveer 45m2.

Slaapkamer wanden en plafond stucen

Ik wil graag een kamer van 2 mtr x 3 mtr geheel laten stucen, inclusief plafond. Op dit moment zit er geen stuc op de muur, alleen kalkzand steen.

Keldermuur stucen

Het is een kelder van ongeveer 50m2, wanden zijn recentelijk waterdicht gemaakt. Nu is het de bedoeling dat deze weer mooi wit worden. Ik ben opzoek naar de goedkope oplossing, dus of glad pleisterwerk of spackspuiten.

Stucen wanden woning 85m2

In onze woning hebben we nog behang. Dit verwijderen we en de wanden dienen glad gestuct te worden. De ondergrond zal gewoon beton zijn. Het gaat om ongeveer 85m2.

Behangen en stucen nieuwbouw appartement

Klus voor nieuwbouw appartement, oplevering mei-juni 2020. Renovlies behang incl. kitten en sausen (wit) totaal ong. 125 m2, fotobehang (wordt aangeleverd) ong. 35 m2. Daarnaast eventueel ook het stucwerk woonkamer: wanden ong. 55 m2 en plafond ong. 65 m2. We zien graag een offerte tegemoet.