Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stucen na verbouwing? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stucen na verbouwing. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stucen na verbouwing

Wanden en plafonds begane grond voorzien van stucwerk

Ik zoek een stukadoor voor het stucen van de gehele benedenverdieping na de verbouwing. Het gaat om wanden, plafonds, koof en verlaagd plafond. Het betreft (gok) 60 m2 aan wanden en 55 m2 aan plafonds.

Gevel isoleren en stucen

Wij zijn bezig met het plannen van een flinke verbouwing van het huis. Daarvoor is een onderdeel het laten isoleren van de buitengevel en daarna afwerken met wit stucwerk. Het is een huis uit 1970 met dubbelsteensmuren, maar met nauwelijks isolatiemateriaal. Huidige muren zijn dus van metselwerk. Graag zouden wij advies willen hebben over het best te gebruiken isolatiemateriaal. Het gaat om ongeveer 100 m2.

Muren stucen

In verband met de verbouwing van ons woonhuis willen wij een aantal muren opnieuw laten stucen en afwerken met spachtelputz. Het gaat om ongeveer 180 m2. Er zit momenteel oud stucwerk, een soort granool op de muren. Eind mei/ begin juni willen wij graag beginnen.

Stucen hal en plafond

De hal van onze bestaande dijkwoning moet na verbouwing worden gestuct. De ondergrond bestaat uit nieuw opgetrokken gasbeton en oude wanden met kalkpleister. Nieuwe plafonds zijn bekleed met stucplaten. Het gaat om 35 m2 aan wanden en 10 m2 aan plafond. Beide willen we met glad pleisterwerk afwerken.

Stucen na verbouwing + trap verven

Wij zijn bijna klaar met een grote verbouwing en willen beschadigde muren en het toilet laten stuken. Daarnaast hebben wij een nieuwe trap geplaatst die we willen laten verven. Zou goed uitkomen als er volgende week iemand kan komen kijken voor een precieze offerte en ergens in de komende zes weken kan starten.

Stucen woning

De hele woning moet worden gestuct. Op diverse plaatsen zijn door de verbouwing wanden en schouwen verwijderd en die moeten worden bijgewerkt. Aanvang werkzaamheden in overleg. Het gaat om ongeveer 125m2 aan stucplaten wanden en plafonds die met glad pleisterwerk moet worden afgewerkt. Daarnaast willen wij 125m2 aan vloeren afplakken.

Stucen na verbouwing

Verbouwing, benedenverdieping en kelder, daarna dient dit gestuct te worden. Het gaat om 100 m2 aan wanden die nu van oud stucwerk zijn, deze willen wij met glad pleisterwerk laten afspuiten met latex. Daarnaast is er 85m2 aan plafonds met spackspuitwerk die wij met glad pleisterwerk willen laten afspuiten met latex.

Stucen interne verbouwing

Wij hebben drie ruimtes af laten timmeren (wachtkamer, praktijkruimte en toilet), waarvan de wanden en het plafond glad gestuct moeten worden. Het totaal oppervlakte aan wanden is ongeveer 70m2. Één wand is een hoge schuine wand van ong. 22 m2. Daarnaast is er ongeveer 20m2 aan plafonds. Wij willen dit beide met glad pleisterwerk zien afgewerkt.

Badkamer stucen

Badkamer verbouwing is hopelijk afgerond eind oktober. Kleine badkamer en benieuwd of het mogelijk is de muren van de badkamer (waterdicht) te stucen. Tevens verlaagd plafond stucen. Het gaat om 15 m2 muren en 5 m2 plafond.

Muren en plafond stucen

We hebben een huis op het oog en als we deze gekocht hebben willen we na verbouwing de muren en het plafond van de woonkamer stucen. Het gaat om 90 m2 wanden en 60 m2 plafond.