Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stucen tijdens een verbouwing? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stucen tijdens een verbouwing. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stucen tijdens een verbouwing

Stucen tijdens een verbouwing

Wij hebben sinds 7 jaar deze woning en toen we hierin kwamen de muren laten spuiten! Nu ontstaan er scheuren en willen we een strakke muur en zo mogelijk 1 muur in betonlook kleur de andere muren gewoon wit! Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucen van de woonkamer

In oktober zou ik de muren van de woonkamer in mijn woning opnieuw willen laten stuken. Muren zijn tijdens de bouw, in 2012, te vroeg voorzien van spuitwerk, waardoor er na het uitzetten van de muur een scheur in het stucwerk is ontstaan. Ik wil in ieder geval de muren in de woonkamer strak laten stuken. Graag een offerte / schatting voor het stuken van de wanden en als optie ook het strak stuken van het plafond meenemen. Graag ook als optie het schilderen van het gestuukte werk meenemen. Wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 40

Bestaand plafond sauzen en eventueel stucen

Plafond woonkamer en halletje opknappen bladert tijdens het sauzen onderlaag laat dan los. Plafond: 35 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)

Muur stucen en Alkali Block aanbrengen

Mijn muren zijn vorig jaar geïnjecteerd in verband met optrekkend vocht. Vorige maand heeft een controle plaatsgevonden en is geadviseerd de binnen muur weer dicht te stucken met Alkali Block. Ik heb het Alkali Block al gekregen van het bedrijf dat het vocht behandelde, maar zoek nu een stukadoor die dit kan plaatsen tijdens het dichtmaken van mijn muren. Alkali Block moet in één hoek geplaatst worden. Totale stucwerk gaat om ongeveer 8 meter aan muur (stucwerk weggeslagen aan onderkant muur en in die ene hoek tot 1 meter hoog).

Strak stucwerk aan laten brengen

Wand strak stucen en verzetten van stopcontacten. Het betegelen van de beneden toilet en het glad strijken van diverse wanden op de eerste verdieping, dus niet stucen maar het hobbeligheid tijdens het verwijderen van de behang weg werken. Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Buitenmuren opnieuw stucen

Oude stucwerk van buitenmuren zijn aan vervanging toe. Graag zou ik tijdens de bezichtiging willen dat er gekeken wordt naar de kwaliteit van de muur. Buitenwerk Vierkante meter: 110 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Stucen van het plafond

Het woonkamerplafond van 55 m² bestaat uit gespoten breedplaatvloer met een V-groef. Ik wil het plafond mooi glad laten pleisteren en daarna met latex laten schilderen. De vloer moet worden afgeplakt tijdens de werkzaamheden en het keukengedeelte moet worden afgeschermd.

Hotelkamers stucen

Het betreft 7000 m2 stucwerk, behangklaar over bestaand stucwerk heen. Project is in Keulen. Startdatum oktober, eind ongeveer februari. Het gaat om het stuken van 300 hotelkamers. Er is een mogelijkheid tot overnachten in Duitsland tijdens de werkzaamheden. Wanden Vierkante meter: 7000 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Zolderkamer stucen

Klant heeft van de zolder een ruimte gemaakt de helft was al gestuukt, de andere helft moet nog glad worden gestuukt. Het gaat hierbij om de wanden van circa 25m2, deels een schuine zolderwand en een gewone muur. De wanden hebben een ondergrond van beton en gipsplaten. Daarnaast moet het plafond a 5m2 met als ondergrond gipsplaten (60 cm breed) ook worden gestuukt. De gewenste afwerking is glad pleisterwerk. Tijdens de werkzaamheden zal de vloer afgeplakt moeten worden.

Stucwerk herstellen van het plafond

Herstel plafond nadat er iemand vanaf boven doorheen is gezakt tijdens werkzaamheden. Het gat is gedicht het gaat alleen om het opnieuw stucen van het gehele plafond. Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 10m2