Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stucen en schilderen van plafonds wanden en vloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stucen en schilderen van plafonds wanden en vloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stucen en schilderen van plafonds wanden en vloer

Schouw laten stucen

Ik wil graag van onze bestaande schouw de marmeren platen verwijderen en de schouw laten stucen en schilderen. Eventueel een plaat / houten plank op de bovenkant. Het gaat om ongeveer 1m2.

Stuc en schilderwerk

• Glad stucen en schilderen (RAL 9010) van plafond in woonkamer en gang. Totaal oppervlak ongeveer 57 m2. • Schilderen muren woonkamer en gang. Totaal oppervlak ongeveer 92 m2. Kleur RAL 9010, op één wand na (11.4 m2), deze kleur geven we later nog door. • De ondergrond van zowel de muren als plafond is spachtelputz. • Schilderen van kozijn en deur tussen gang en woonkamer, schilderen van binnenkant van houten openslaande deuren en kozijn achterzijde huis, schilderen van binnenkant van houten openslaande deuren en kozijn voorzijde huis in RAL 9010.

Wanden stucen

Wij hebben een huis gekocht waar spachtelputz op de wanden zit, wij willen graag gladde muren zodat wij deze kunnen schilderen. Het gaat om 40 m2.

Glad stucen en op kleur brengen plafonds en muren nieuwbouw appartement

Betreft nieuwbouw appartement oplevering eind september 2020. Graag ontvang ik een offerte voor glad stucen van muren en plafonds en schilderen/ spuiten op kleur. Muren zijn behangklaar en plafonds betonnen platen. Betreft in totaal ongeveer 200 m2.

Woning glad stucen en mogelijk schilderen

We willen graag van onze structuurverf af. 1 muur is behang vanaf gehaald, dit is een betonnen muur. We willen graag alles hetzelfde. We denken aan glad of een hele lichte structuur. We willen graag advies wat het geschiktst is in onze situatie. Mogelijk dat het ook om schilderen gaat, maar dit ligt aan de prijs. Zou dit apart op de offerte gespecificeerd kunnen worden. Het gaat om ongeveer 55 m2 (gehele beneden verdieping).

Stucadoor en schilder of spuitverven

Slaapkamer 1 stucen 36m2 wanden Slaapkamer 2 stucen 25m2 wanden Hal stucen 15m2 wanden Woonkamer stucen 25m2 wanden Optioneel ook schilderen of verfspuiten. Alle materialen leveren voor het stucwerk. Er zijn twee emmers latex aanwezig maar aanleveren mag ook. Renovlies in plaats van stucwerk is stootvaster? Mogelijk in de hal, omdat het minder gevoelig is voor stoten? Graag uw advies hierover. Derde optie plafond woonkamer niet stucen maar wel schilderen. Verf meeleveren. Bij voorkeur het eerste contact per mail.

Stucen achtergevel

Ik wil mijn achtergevel glad gestuck hebben. Er zit nu verf op de stenen. Na het stucen zal ik het zelf schilderen. Ik ben benieuwd naar jullie werkwijze (omdat er verf op zit) en de kosten. Het is ongeveer 18m2 (exclusief de deuren)

Bestaande woning stucen + (deels) isolatie afwerking

Wij willen graag onze buitenmuren laten stucen. Het gaat in totaal om ongeveer 100 m2. Deb hoogte verschilt van 1 m, 2,60 m tot uittekende punten van net hoger dan 2,60 m. Afweging is wel om gehele woning of alleen voor- of achterzijde (100 m2) te laten stucen. Eventueel tevens in RALkleur schilderen. buitenwerk. De huidige ondergrond is metselwerk. Met isolatie+ gald afwerkingen. glad. Gaat om vrijstaande woning.

Muren stucen

Ik wil graag muren gestuct hebben. het gaat om twee bovenverdiepingen. Het zijn rechte wanden met een totaal oppervlakte van 160 m2. De huidige ondergrond is giboblokken, dus behangklaar. De gewenste afwerking is Glad pleisterwerk zodat ik zelf kan schilderen.

Woning benedenverdieping stucen van spachtelputz naar glad

Ik wil graag mijn wanden op de benedenverdieping laten stucen. Gaat om 110 m2 in totaal, graag ook een aparte offerte om de wanden vervolgens te schilderen of spuiten.

Partners

Partners van Casius