Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stucen en schilderen van de woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stucen en schilderen van de woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stucen en schilderen van de woning

Plafond in hal stucen en hele hal daarna schilderen of spuiten

Wij hebben waterschade in de hal. Dit moet hersteld worden(stucwerk). Vervolgens moet de gehele hal gespoten worden. Het gaat om 20m2 plafond en 18m2 muur.

Woonkamer/keuken stucen en schilderen

Het stucen van wanden waar structuurverf op zit. Wij willen graag spiegelgladde muren en in de latex laten zetten. wanden Vierkante meter: 70

Plafond afsteken en opnieuw stucen

Ik wil graag de plafonds van onze badkamers weer strak hebben. Het gaat om het afsteken en stucen van het plafond. De badkamer beneden is 2 x 2,80 meter ongeveer en de badkamer boven heeft een recht deel (ongeveer 1 x 2 meter) en een schuin deel (1,5 x 2 meter) waar een dakraam in zit. De plafonds hebben gipsplaten. Als het mogelijk is willen we graag de kosten voor het schilderen apart op de offerte.

Nieuwbouw appartement stucen en schilderen

Wij hebben een nieuwbouw appartement gekocht en willen het geheel gestuct en geverfd hebben. Het gaat om de wanden 65 m2 en om het plafond van 50 m2

Stucen sausen en schilderen van kinderkamers

Ik zou graag op korte termijn 2 kinderkamers glad gestuct gesaust en geschilderd willen hebben. Het gaat totaal om 85 m2. De vloeren moeten ook afgeplakt worden. In februari moet het gebeuren ivm de kinderen. 85 m2 Vloeren afplakken Vierkante meter: 25

nieuwbouwwoning stucen en schilderen

Wij willen de wanden en plafonds van onze nieuwbouwwoning laten afwerken met glad pleisterwerk en afspuiten met latex. Het gaat om een oplvering van 175m2 aan betonnen wanden en 100m2 aan plafonds met spackspuitwerk.

Stucen slaapkamer, hal plafond en schilderen

Slaapkamer • Plafond o 15 m^2 o Op sommige plekken komt het spuitwerk los, en scheuren langs de platen o Al het spuitwerk er af o Naden dicht maken o Glad stucwerk maken, en schilderen (standaard wit, geen latex) o Of alleen repareren indien mogelijk! Advies graag • 4 muren o 39 m^2 o Elektricien komt stopcontacten verplaatsen en vernieuwen o 3 of 4 sleuven dichtmaken o gaten rond oude stopcontacten dichtmaken o gaten opvullen o glad stucwerk maken, en schilderen (2 kleuren, geen latex) Hal • Plafond o 6 m^2 o Op sommige plekken komt het spuitwerk los, en scheuren langs de platen o Al het spuitwerk er af o Naden dicht maken o Glad stucwerk maken, en schilderen (standaard wit) o Of alleen repareren indien mogelijk! Advies graag Aanvang: Vanaf 6 januari Klaar: Voorkeur eind januari vanwege arriverend bedmeubel, uiterlijk 14 februari

Nieuwbouwwoning stucen en latex spuiten

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht . We willen de gibo wanden glad stucen en laten schilderen (latex spuiten). De oplevering zal ongeveer 1/07/2020 plaats vinden. We hebben de oppervlakte van de wanden uitgerekend. Deze zijn ongeveer 255m2. Foto's met plattegrond en doorsnede kunnen we naar jullie opsturen.

Nieuwbouwwoning stucen en verven

Ik ben opzoek naar iemand voor het stucen en verven van de nieuwbouwwoning. Nieuwbouw woning wordt behangklaar opgeleverd. In het huis wil ik alle wanden laten stucen en schilderen. Het gaat om ongeveer 100 m2. Ik wil graag glad pleisterwerk en afspuiten met latex. 4 december krijg ik de sleutel, het liefst wil ik de maandag daarop ook beginnen.

Nieuwbouwwoning stucen en schilderen

We hebben nieuwbouw woning gekocht met behangklare wanden. We willen deze laten stucen en verven.

Partners

Partners van Casius