Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stucen 2 kleine muurtjes? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stucen 2 kleine muurtjes. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stucen 2 kleine muurtjes

Stucen 2 kleine muurtjes

We hebben bij een kamer 2 afscheidingswandjes geplaatst, beiden zijn ze 120 cm breed, 275 cm hoog en 75 mm dik. Beide muurtjes moeten gestuct worden, inclusief de kopse kanten. Er zitten al hoekbeschermers op de kopse kanten. wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

zolder stucen

Wij zijn de zolder aan het verbouwen daar komt een slaapkamer en badkamer. Het wordt geisolleerd met stucplaten eroverheen. Dit gaat om ongeveer 40m2 aan wanden en 40m2 aan plafonds. Dit moet uiteindelijk glad worden afgewerkt. Er zijn wel een paar muurtjes die nog moeten worden voorgestreken.

Stucen over steenstrips

Ik wil in de keuken 3 verlaagde muurtjes in een U-vorm glad laten stucen. Er zitten nu steenstrips op en het gaat om 1 lange kant en 2 kortere kanten. In totaal minder dan 10 m2.

Stukwerk 30 m2 in de woonkamer

Ben op zoek naar een stucadoor om onze woonkamer te stucen. Het gaat om drie wanden, één wand is een gips muur van ongeveer 3 x 2,60 m, één wand is een betonnen muur zoals opgeleverd bij nieuwbouw van 5 x 2,60 m. Eén wand bestaat voornamelijk uit een schuifpui waar slechts 2 muurtjes ernaast van 1,20 breed en 2,60 hoog met een strook van 5 m x10 cm boven de schuifpui en een strook van 5 m x 15 cm onder de schuifpui gestuct moeten worden. Ook in de schuifpui rondom de ramen zijn nog wat stroken van lengte schuifpui 5 m x 20 cm en hoogte schuifpui 2,40 M x 20 cm die mee gestuct moeten worden. Wat het materiaal is rond de schuifpui weet ik niet maar het klinkt hol en het gaat om een nieuwbouw huis uit 2010. De gestucte muur moet strak en schilder klaar opgeleverd worden.

Stucen van slaapkamer

wij zijn op zoek naar iemand die een kinderkamer wil stucen. Wanden zijn ongeveer 2.45 hoog met 3 muurtjes van 355 cm, 250 cm en 250 cm. de eerste 2 zijn nu met structuurverf (fijne korrel) en 1 gips wandje. Ik begin graag zo snel mogelijk hier mee.

Nieuwbouw stucen en latexspuiten

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het stuken en latexspuiten van ons toekomstige nieuwbouwwoning, oplevering 4e kwartaal 2020. Het betreft de gehele begane grond en 2 trapgaten met de muurtjes op de overlopen (ongeveer 110 m2). Oplevering is nieuwbouw behangklaar. Graag hoor ik of er maatregelen genomen kunnen worden om eventuele scheuren te verminderen tijdens werking. Het betreft een pre-fab woning. Oppervlak is berekend aan de hand van reeds bekende bouwtekeningen, kleine niet gedimensioneerde muren zijn ruim geschat. Latexspuitwerk graag in een nader te bepalen RAL kleur. De vloeren die afgeplakt moeten worden zijn ongeveer 45 m2.

Twee muurtjes in achtertuin stuken

Ik wil 2 muurtjes in de achtertuin laten stucen. Het gaat om zo'n 15 m2.

Stucen jaren 50 woning

We willen graag een benedenverdieping laten stucen. Het gaat om 65 m2 wanden en 25 m2 plafond. Ongeveer de helft van het wandoppervlak bedraagt oud stucwerk. De andere helft is kale muur (ivm slopen muurtjes e.d.) Start opdracht zo snel mogelijk vanaf 26-07 Graag contact per mail!

Delen van appartement stucen

Betreft een groot deel van het wandoppervlak (woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer) in een appartement op de begane grond. Ondergrond is veelal oud stucwerk en een klein deel metselwerk (ivm nieuwe/verwijderde muurtjes). Wanden zijn 80 m2.

Plantenbakken stucen

Wij willen graag 6 plantenbakken laten stucen. Buitenzijde en boven zijde. Aan de binnenzijde eerste 10 cm. Verder nog wat kleine muurtjes van 20 cm hoog. Werk kan volgende week starten. Buitenwerk Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Pleisterwerk