Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stucen isoleren buitenmuur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stucen isoleren buitenmuur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stucen isoleren buitenmuur

Stucen buitenmuur

isoleren en direct in goede kleur stucen. buitenwerk Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz

Isoleren en stucen van de buitengevel

De buitengevel is nu nog metselwerk en houtskeletbouw. Hier om heen willen wij een schil van EPS van 7 cm om te isoleren en daarop dus stucwerk (spachtelputz). Het gaat om 140 m2.

Stucen isoleren buitenmuur

Buiten steense muur, stucwerk moet daarop, rond de 60 m2. Dit wil ik graag isolerend dicht stucen.

Isoleren en stucen voor- achtergevel

Graag zou ik een prijsopgaaf ontvangen voor het isoleren vanaf buitenzijde en opvolgend stucen van de voor- en achtergevel van onze woning. Tevens is er mogelijk een 2e/combinatie opdracht mogelijk met binnenstucwerk van de benedenverdieping. 115 m2 muren 65 m2 plafonds 105 m2 buiten

Buiten stucen en indien mogelijk isoleren van buitenzijde

De uitbouw van de keuken is aan de achterzijde niet afgewerkt (metselwerk). Dit leidt momenteel tot enige vochtdoorslag. Wij zouden graag de buitenzijde laten afwerken en waterdicht laten stucen. Indien mogelijk graag met isolatie aan buitenzijde. buitenwerk Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Gevel isoleren en stucen

Wij zijn bezig met het plannen van een flinke verbouwing van het huis. Daarvoor is een onderdeel het laten isoleren van de buitengevel en daarna afwerken met wit stucwerk. Het is een huis uit 1970 met dubbelsteensmuren, maar met nauwelijks isolatiemateriaal. Huidige muren zijn dus van metselwerk. Graag zouden wij advies willen hebben over het best te gebruiken isolatiemateriaal. Het gaat om ongeveer 100 m2.

Dakkapel aan de binnenkant isoleren en stucen

Het opnieuw isoleren en afwerken van de binnenzijde van een bestaande dakkapel. De breedte van de dakkapel is 4 meter. De dakhelling is 21 á 22 graden. Komt er op neer dat het dakkapel zo'n 4 bij 4 meter is. De zijwanden aan de binnenzijde dienen ook afgewerkt te worden. Alles moet sausklaar worden afgeleverd.

Het isoleren, waterdicht maken en stucen van een voorgevel

Wij gaan een dijkwoning volledig opnieuw opbouwen en willen de buitengevel daarbij laten isoleren (4-5 cm), waterdicht maken en laten stucen. Het gaat alleen om de voorzijde van het huis. Ongeveer 27 m2 totaal.

Buitengevel woning stucen

Graag wil ik de buitengevel van de woning 60 m2 laten stucen. De huidige buitengevel moet vervangen worden (hout). In maart worden nieuwe kozijnen geplaatst, daarna wil ik de buitengevel isoleren. Het isoleren wil ik doen door middel van aluminiumfolie waarna de gevel moet worden afgewerkt. De ondergrond waarop de stuc laag moet komen moet ik nog bepalen dit is afhankelijk van waaraan de ondergrond moet voldoen. Graag ontvang ik advies over welk (plaat)materiaal/ondergrond ik hiervoor het beste kan gebruiken. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 90 m2

Gevel stucen en mogelijk isoleren

Ik wil graag mijn gevel stucen. De situatie zou waarschijnlijk eerst bekeken moeten worden, er zitten namelijk wat onregelmatigheden/ gaten in de gevel, hoe dit opgelost kan worden. Het gaat om 128 m2. Mogelijk ook aan de buitenkant laten isoleren. We denken aan spouwmuurisolatie, maar als iets anders beters is, graag advies. We hebben een deel geïsoleerd jaren geleden met de Duitse methode. Het gaat om een uitgebouwde drive-in woning. We hebben 1 volledige verdieping en 2 dak punten en 1 schuine zijkant. Steiger zal nodig zijn, mogelijk dat voor het vullen van de spouw een hoogwerker nodig is, wat deze is op een helling. Een deel van het huis is 6 meter hoog.

Partners

Partners van Casius