Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stucen buitenmuur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stucen buitenmuur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stucen buitenmuur

Stucen buitenmuur

isoleren en direct in goede kleur stucen. buitenwerk Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz

Gevel schuur stucen

Ik zou graag de buitenmuur van mijn schuur willen laten stucen. De schuur is goed te bereiken in de tuin. Het gaat in totaal om 15 m2 en de schuur is 2,60 m hoog. De huidige ondergrond is metselwerk. De gewenste afwerking is schuurwerk (vlammen).

Stucen op neopor isolatie

We hebben een jaren 70 huis. We willen een groot deel van de buitenmuur laten stucen. Het stucwerk komt op isolatiemateriaal (Neopor) buitenwerk Vierkante meter: 170 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden (casco) Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Buitenmuur waterdicht stucen

De op de buitenmuur bevestigde obstakels worden voor aanvang verwijderd buitenwerk Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Buitenmuur onder overkapping stucen

Buitenmuur onder overkapping stucen zodat we kunnen verven, het gaat om ongeveer 20 m2

Stucen isoleren buitenmuur

Buiten steense muur, stucwerk moet daarop, rond de 60 m2. Dit wil ik graag isolerend dicht stucen.

Stucen buitenmuur

Vanwege doorslaand vocht binnen moet het oude stucwerk verwijderd worden van zij- en achtermuur buiten. Ik wil een offerte voor het verwijderen en aanbrengen van nieuw stucwerk inc steigerbouw, maar ook voor het toevoegen van extra isolatie. daaronder. buitenwerk Vierkante meter: 160 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Buitenmuur stucen

Wij willen een buitenmuur laten stucen. Mag niet strak. Dus mag er ruw uitzien. buitenwerk Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)

Buitengevel stucen en spachtelen

Ik wil de buitengevel laten spachtelen. Het is een gemetselde buitenmuur, en het gaat om 35 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Aanvraag offerte voor stucen buitenmuur

In onze buitenmuur beginnen scheuren te ontstaan (zie foto). Graag zouden wij van u een offerte ontvangen voor het repareren van deze scheuren en het opnieuw stucen van de muur. De muur is ongeveer 6 x 6 en de ramen en deuren zijn elk zo'n 2.45 x 1.30 (zie tweede foto) Het zonnescherm zit op de muur gemonteerd, de rolluiken op het kozijn. Kunt u ook aangeven of deze verwijderd moeten worden en zo ja, kunnen jullie dit ook regelen?