Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stucen badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stucen badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stucen badkamer

Badkamer wanden stucen met betoncire

Het gaat om een kleine badkamer. De wanden zijn nu betegeld tot het plafond. Wij willen alle wanden (ook in de inloopdouche) met betoncire laten stucen. Het gaat om 20 m2 wanden.

Badkamer stucen met betonstuc

Ik wil graag in onze badkamer over de tegels heen laten stucen.

Stucen nieuwe buitengevel en beton ciré in de badkamer

Wij gaan ons apartement totaal renoveren. Ik wil graag onze nieuwe achtergevel opnieuw laten stucen, dat gaat om zo´n 20m² welke ik graag glad afgewerkt wil hebben. Ook laten wij een dubbele inloopdouche plaatsen in onze badkamer welke wij in de natte hoek willen laten stucen met beton ciré. Dit gaat om zo'n 10m². De afmetingen zijn een ruwe schatting, ik durf de precieze maten niet te zeggen.

15 m² beal mortex stucen in de badkamer

Wij hebben een nieuwe woning gekocht waarvan we de badkamer gaan verbouwen. De verbouwing is al bezig, en we willen eind september / begin oktober graag de muren in de badkamer laten stucen met beal mortex (beton look). Het gaat om zo'n 15 m² en er zitten momenteel stucplaten (40 cm) onder.

Badkamer wanden en plafond stucen

Het gaat om een kale badkamer. Ik wil de wanden graag in betonlook, en het plafond uitvlakken en schuren. Het gaat om 30 m2 wanden en 10 m2 plafond.

Stucen nieuwbouwbouw woning

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht en willen de wanden graag glad gestuct hebben. Tot aan de zolder (de wand van de trap in de zolder ook nog, maar de andere wanden op de zolder niet). De toilet en de badkamer worden half hoog met betegeling opgeleverd en de plafonds hebben nog v-naaden die we graag dicht willen hebben. Het gaat om 175 wanden en 120 m2 plafond. Wilt u mij een offerte toe sturen?

Badkamer beton ciré stucen

Onze badkamer wordt casco opgeleverd en helemaal opnieuw opgebouwd. Wij willen deze graag met beton ciré afgewerkt hebben. Het gaat om zo'n 40 m² en we willen het werk graag rond 5 oktober utigevoerd hebben.

Appartement stucen

Ik wil graag mijn keuken, de badkamer (speciaal stucwerk), en de badkamer laten stukadoren. Het gaat om 30 vierkante meter aan wanden waarvan de huidige situatie beton, die moeten afgewerkt worden met glad pleisterwerk (strak). Het zelfde geld voor de badkamer, alleen weet ik niet of daar een speciale type voor nodig is. ik wil ook de plafond afwerken met glad pleisterwerk (strak) waarvan de huidige situatie beton is (10 vierkante meter)

Bestaande woning spuiten met latex

Het spuitwerk badkamer in bestaande woning laat los, we willen het laten stucen en spuiten. Oppervlakte = 6 m2

Wanden stucen met betonlook

Ik wil de wanden van de badkamer met betonlook laten stucen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Het gaat om 15 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius