Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Steenstrips verwijderen en muur egaliseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: steenstrips verwijderen en muur egaliseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: steenstrips verwijderen en muur egaliseren

Steenstrips verwijderen en muur egaliseren

Ik wil graag de steenstrips en een sier openhaard (van steen) van 1 muur in de woonkamer laten verwijderen en de muur weer laten egaliseren. De muur is 9 meter lang en 2.7 meter hoog.

Steenstrips verwijderen en muur egaliseren

Ik heb een muur van 3 meter breed en 2,5 meter hoog die bedekt is met steenstrips. Die wil ik verwijderen en de muur onder de steenstrips egaliseren/stucen.

Steenstrips verwijderen en muur egaliseren

In de kamer hebben wij drie wanden met steenstrips. We gaan ons huis verkopen en nu willen wij deze muren helemaal wit (gestuukt) opleveren. De fotograaf voor onze woning komt al maandag 25 juni, dus voor deze tijd moet de klus geklaard zijn.

Steenstrips verwijderen en stuken

Steenstrips verwijderen en stuccen van schouw en een wandje in de gang. Huis uit 1930 wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Tussenmuur en muren van trapgat stucen

Betreft twee muren, waar op dit moment nog steenstrips en schrootjes tegenaan zitten. Deze gaan we verwijderen en de muren erachter zullen zeer waarschijnlijk gestuct moeten worden. Ondergrond is dus nog onbekend. Huis uit 1966. Dus eventueel ook leiding omleggen en infrezen in de badkamer. Eén van de leidingen is nog niet geaard en als dit ook zou kunnen gebeuren dan is dat helemaal mooi. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Steenstrips verwijderen en muur egaliseren

Wij willen graag de steenstrips laten verwijderen van een betonnen huiskamermuur. Hoogte 2.40 x 9 meter. Meubels, boekenkasten en dergelijke stofvrij afplakken.

Muur glad pleisteren

Wij hebben onze woning verkocht en omdat de kopers de steenstrips op de wanden niet kunnen waarderen, komen we hen tegemoet door die te verwijderen. Daarna moet er in totaal 600 x 240 cm worden glad gestuct. Deze klus willen we graag tussen 10 en 30 april laten uitvoeren. We ontvangen hiervoor graag uw offerte. Als de klus naar tevredenheid wordt uitgevoerd, zullen wij u wellicht ook een grote stukadoorsklus aanbieden in onze nieuwe woning.

Steenstrips verwijderen en muur egaliseren

Muur van 15 m2

Wand stuken na verwijderen steenstrips

De ondergrond achter de steenstrips is onbekend, maar dient gestuct te worden. Wij krijgen de 28e de sleutel van de woning, de 30e komt de aannemer de steenstrips van de muur slopen en de 5e december komt de verhuiswagen voor. De klus zal dus in een vrij kort tijdbestek moeten gebeuren. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Granol (boomschorseffect)

Spachtelputz en glad pleisterwerk aanbrengen

Alle muren gestuukt en het plafond helemaal strak. Ondergrond van de ene muur is spachtelputz, andere muur steenstrips, deze zullen wij zelf verwijderen. Geen idee wat daar achter zit. Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)