Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Spackwerk herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: spackwerk herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: spackwerk herstellen

Spackwerk herstellen

Wanden Vierkante meter: 300 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Spackwerk te herstellen Plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Spackwerk te herstellen Vloeren afplakken Vierkante meter: 100

Spachtelwerk herstellen

We zijn beheerder van 350 studenten woningen in Utrecht waarbij overal spackwerk op de muren en plafonds zit. We moeten hier tussen de wisselingen door vaak wat strepen of krassen op de muur bij werken en zoeken hier een bedrijf voor die dat kan doen. We hebben nu een klusje liggen waarbij een huurder posters op de spackmuur heeft geplakt. Hierdoor zijn er nu een soort kale plekken op de muur ontstaan die we bij willen laten werken. Wanden: 35 m2 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Spackwerk plafond en vochtplek op wand herstellen

De werkzaamheden zijn als volgt: 1) Herstel van door vocht aangetast gipsplatenplafond, moeilijk bereikbaar, met spackwerk van ongeveer 3-5 meter. Boven steektrap. Waarschijnlijk steiger nodig. In principe vervangen gipsplaat & aanbrengen nieuw spackwerk over plafond 2) Herstel/maskeren van vochtplek op wand Eventuele voorstellen voor alternatieven voor afwerking welkom. Er zijn foto's en tekeningen beschikbaar.

Spackwerk op het plafond herstellen

Ik heb op dit moment een plafond van spack waar hier en daar oneffenheden zitten omdat de gordijnrails verplaats zijn en de eetlamp. Ik zou graag willen weten wat dit me gaat kosten om het hele plafond te doen en of alleen de plekken die hersteld moeten worden gedaan worden. Voor de rest ziet het er prima uit. Plafond Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Spackwerk herstellen en latexen

Het spackspuitwerk van mijn badkamer (2,4 x 1,8 m) heeft voor een gedeelte losgelaten in verband met een scheur in de betonnen ondergrond (lekkage in het verleden). Het spackspuitwerk moet gerepareerd en/of opnieuw gespoten worden en latex spuiten. Daarnaast graag de scheur in het beton repareren of afwerken. Graag ontvang ik een offerte.

Spackwerk aanbrengen in de slaapkamer

Door lekkage veroorzaakt door regenval is mijn muur in de slaapkamer beschadigd. Hierdoor is het spackwerk beschadigd. Dit moet opnieuw aangebracht word. Mijn vraag is nu wat de kosten zijn om dit volledig te herstellen. Dus het verwijderen van de oude spack, het vooraf bewerken van de muur, nieuwe spack, inclusief arbeidskosten en overige zaken. Kortom een totale offerte opgedeeld per onderdeel wat de kosten zijn en het totale bedrag. De muur is ongeveer 10 m2. Graag de offerte opmaken per onderdeel en wat de kosten hiervan zijn. Inclusief BTW.

herstellen spackwerk

Spackwerk op diverse plekken gescheurd/beschadigd. Moet bijgewerkt worden en eventueel bijgekleurd.

Spackwerk hestel

Ons huis is gespackt afgelopen maand, maar de schilder kon helaas niet verder, omdat het niet goed is gebeurd. Er is nu nog een lijst met zaken die gedaan moeten worden. Bij het plafond is het kitwerk niet in orde, waardoor delen van het plafond opnieuw gespackt moeten worden. Daarnaast zal er ook spackwerk aan de wanden zijn. Ook op andere plaatsen kitwerk herstellen. Aantal m2 is lastig te zeggen. Uitvoeringstermijn in overleg.

Spackwerk herstellen

Op diverse muren het spackwerk repareren, ongeveer 60 m2 handwerk.