Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Spachtelputzen in nieuw gebouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: spachtelputzen in nieuw gebouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: spachtelputzen in nieuw gebouw

Spachtelputzen in nieuw gebouw

Wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Wanden spachtelputzen en plafonds spuiten

Kleureigen spachtelputz (cremewit, 9001) voor een aantal muren in de woonkamer, keuken en hal. Ongeveer een totaal van 70 m2. Een aantal muren zijn voorzien van oud spachtelputz en een aantal muren zijn nog niet voorzien materiaal (nieuwe gipsmuurtjes) en een aantal muren zijn voorzien van behang (halen we er eventueel zelf vanaf). Kortom, verschillende ondergronden. Vanwege het verplaatsen van een intern muurtje is er een aantal grote oneffenheden in het plafond. Het dient op deze specifieke plekken effen gemaakt te worden en opnieuw spackgespoten te worden. Ik schat dat het plafond rond de 45 m2 zal bedragen. Een appartement in een gebouw van 1994, betonbouw. Per 1 augustus krijg ik de sleutel, begin augustus graag even komen kijken en offerte maken.