Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Spachtelputz in de nieuwbouwwoning aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: spachtelputz in de nieuwbouwwoning aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: spachtelputz in de nieuwbouwwoning aanbrengen

Binnenmuren nieuwbouw laten stuken/schilderen

Graag een offerte aangaande het voorstrijken en schilderen, danwel stuken met spachtelputz of spackspuiten van een gang, woon- en slaapkamer. In de gang zijn de lange zijden 8 meter, aan beide kanten. In de woonkamer zijn de lange zijde muren ook 8 meter, de korte kanten hoeven niet gedaan niet in verband met de keuken en ramen. In de slaapkamer zijn de lange zijden ongeveer 6 meter. Het betreft een nieuwbouwwoning en het project zal ergens medio het eerste kwartaal 2018 van start gaan.

Spachtelputz in de nieuwbouwwoning aanbrengen

Graag vraag ik een offerte aan voor een nieuwbouwwoning in Amersfoort.. Het betreft een eengezinswoning. Muuroppervlak is 231 m2. En word volgens de bouwer behangklaar opgeleverd. Klopt het dat er tegenwoordig gewerkt word met een flexibele stuc voor nieuwbouwwoningen wat de kans op scheuren verkleind? Bijgevoegd de tekening. WC en badkamer hoeven niet gedaan te worden. De schuine wanden op zolder (voor en achterkant huis) hoeven ook niet gedaan te worden, De overige wanden op zolder (links/rechts) graag wel (loopt in een punt). Verder eigenlijk alle muren. We hebben op dat moment nog geen vloer laten leggen. Dus dan hoeft er denk ik niets afgeplakt te worden? Mocht er geknoeid worden worden dan grote klodders wel weggehaald? De woning word eind december begin januari opgeleverd. Ik verwacht dat we in november hier meer over te horen krijgen. Graag laten we dan zo snel mogelijk stucen. Keuken is ook ingetekend. Mogelijk tot de hoogte van de afzuigkap niet stucen. (hangt even er van af of we alleen voor een smetplint kiezen of voor een betegelde achterwand. Het keukenwerkblad hoogte is 92 cm hoog. Naast de kookplaat staan twee grote kasten. (Exacte tekeningen van de keuken kunnen nog nagestuurd worden). Met vriendelijke groet , Miko Vivié wanden Vierkante meter: 230 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Binnenwanden afwerken in een nieuwbouwwoning

In januari wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd en ik wil nu graag een offerte ontvangen voor de afwerking van in totaal 200 m² binnenmuren die al behangklaar zijn. Ik overweeg ofwel spackspuitwerk ofwel Spachtelputz. Voor beide opties wil ik graag uw aanbieding ontvangen. U mag mij ook de prijs per m² daarvoor toesturen.

Nieuwbouwwoning met spachtelputz stuken

We hebben een nieuwbouwwoning gekocht wat waarschijnlijk volgend jaar 3e kwartaal opgeleverd zal worden. We willen dit volledig glad gestukt hebben. Startdatum is rekbaar Wanden Vierkante meter: 320 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Woning spachtelputzen

Graag laat ik alle wanden van een nieuwbouwwoning voorzien van spachtelputz. De wanden zijn behangklaar. De woning is nog helemaal leeg en de oppervlakte is ongeveer 250 m2.

Nieuwbouw woning stuken

Nieuwbouwwoning twee woonlagen oppervlak circa 190 m2. De oplevering is waarschijnlijk oktober. Vanaf dat moment wil ik het graag zo snel mogelijk laten uitvoeren. In ieder geval stuken, afhankelijk van de kosten aanvullend ook latex spuiten of verven. Wat is de meterprijs voor glad stuken en de meterprijs van spachtelputz. Daarnaast lees ik graag ook in de offerte wat de meerprijs van het verven is. Kunt u aangeven hoelang de uitvoering van alleen het stukwerk gaat kosten en dan ook hoelang het gaat duren inclusief verven. Ook ben ik erg benieuwd wat de kosten inclusief en exclusief materiaal zijn. Zou u een gespecificeerde offerte op kunnen maken? Wanden: 190 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk en Afspuiten latex.

Nieuwbouwwoning stukadoren

Woning, beneden en bovenetage (3 slaapkamers, wanden behangklaar. Spachtelputz in kleur wit Wanden Vierkante meter: 160 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Spachtelputzen van wanden

Onze drie en een halfjaar oude nieuwbouwwoning willen wij laten spachtelputzen. Wanden: 110 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Divers stucwerk in de nieuwbouwwoning

Wij willen voor onze nieuwbouwhuis de Hal, Trapopgang, Overloop en Slaapkamer 1 graag Spachtelputz, korrel. Oplevering huis sept-okt 2017 startdatum nog niet zeker. Daarbij willen wij aan de keuken muur een licht grijze muur die afneembaar is. In de berging dient ook nog een glade afwerking te komen met latex afspuiten, ongeveer 28 m2. Wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) en glad pleisteren

Woonkamer muren spachtelen

De muren van de nieuwbouwwoning zijn al geschilderd, echter zijn de muren met lichtinval erg lelijk met oneffenheden. Wanden: 30 m2 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Partners

Partners van Casius