Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Slaapkamer wanden stucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: slaapkamer wanden stucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: slaapkamer wanden stucen

2 Slaapkamers spackspuiten

Wij hebben 2 slaapkamers. Slaapkamer 1 (38 m2) heeft geverfde gipsplaten (daar lijkt het op tenminste) en kent geen / amper structuur. Slaapkamer 2 (36 m2) is ooit voorzien van structuur verf en heeft dus een lichte structuur. Beide slaapkamers zou ik graag van structuur willen voorzien middels spackspuiten. Slaapkamer 1 dient een zwarte muur (8 m2) te krijgen en 3 witte muren. Ik weet niet of dat kan, anders mogen alle muren wit. Slaapkamer 2 mag in zijn geheel wit. Zou u kunnen aangeven wat dit kost? Bij voorbaat dank. Met vriendelijke groet, wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Wanden slaapkamer stucen

Wij willen graag één slaapkamer in ons nieuwe huis in Hoograven, Utrecht sausklaar laten stucen. Het te stucen oppervlak is 25 m2. We willen deze klus laten doen in de week van 20 juli, bij voorkeur op donderdag 23 juli of vrijdag 24 juli. We horen graag of u dan beschikbaar bent en wat de kosten ongeveer zullen zijn.

Slaapkamers stucen

Wij zijn aan het oriënteren om twee slaapkamers te laten stucen. Gaat alleen om de wanden). Wij schatten de oppervlakte op ongeveer 70 m2. Er zit nu vliesbehang op wat los begint te raken. Het vliesbehang kunnen we zelf verwijderen. Een deel van de muren in de slaapkamer zijn van beton een deel van de muren zijn van gipsplaten. Beiden is al een gladde ondergrond. De slaapkamer bevindt zich op de eerste verdieping. De wanden Vierkante meter: 70 m2. Huidige ondergrond: Beton/gips. Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak).

Slaapkamer stucen

Het glad stucen van 20 m2 aan wanden in een slaapkamer.

Stucadoor en schilder of spuitverven

Slaapkamer 1 stucen 36m2 wanden Slaapkamer 2 stucen 25m2 wanden Hal stucen 15m2 wanden Woonkamer stucen 25m2 wanden Optioneel ook schilderen of verfspuiten. Alle materialen leveren voor het stucwerk. Er zijn twee emmers latex aanwezig maar aanleveren mag ook. Renovlies in plaats van stucwerk is stootvaster? Mogelijk in de hal, omdat het minder gevoelig is voor stoten? Graag uw advies hierover. Derde optie plafond woonkamer niet stucen maar wel schilderen. Verf meeleveren. Bij voorkeur het eerste contact per mail.

Slaapkamer stucen

We willen graag de wanden van onze slaapkamer laten stucen en verven. We hebben net het behang eraf gehaald en er zit een onafgewerkte betonnen ondergrond onder. Kleine scheurtjes in de muren. Gaat om een oppervlakte van 25 m2. De gewenste afwerking graag glad pleisterwerk+Afspuiten latex. Vloeren ook graag afplakken afplakken (15m2). De slaapkamer bevindt zich op de eerste verdieping.

Slaapkamer wanden spackspuiten

Wij willen graag de wanden van onze slaapkamers laten Spackspuiten (korrel). De wanden waren behangen. Dit hebben wij verwijderd. Nu is er een betonnen ondergrond met enkele kleine gaatjes erin. Het gaat om ongeveer 75 m2 waarvan wij ongeveer 50 m2 in kleur zouden willen laten spuiten en 25 m2 wit wanden. De hoogte van de wanden zijn 2,58 m en bevinden zich allemaal op de eerste verdieping.

Wanden glad stuken + vinyl spuiten / plafond glad stuken + vinyl spuiten

Wij willen graag wanden en plafonds laten stucen. Komt een nieuwe keuken in dus oude keuken gaat eruit en de wand moet nadat leidingen verlegd zijn glad gestukt worden en daarna vinyl spuiten. Hetzelfde geldt voor de lange muur in de woonkamer alsmede een kleinere muur. Verder plafond glad stuken en vinyl spuiten in de woonkamer. ook de gang en de slaapkamer 1 zowel plafond als wanden laten gladstuken en vinylspuiten. De wanden: vierkante meter: 60 m2. Huidige ondergrond: Beton, redelijk glad. Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond: 90 m2. De ondergrond: glad stucwerk. Gewenste afwerking is ook glad pleisterwerk.

zolder stucen

Wij zijn de zolder aan het verbouwen daar komt een slaapkamer en badkamer. Het wordt geisolleerd met stucplaten eroverheen. Dit gaat om ongeveer 40m2 aan wanden en 40m2 aan plafonds. Dit moet uiteindelijk glad worden afgewerkt. Er zijn wel een paar muurtjes die nog moeten worden voorgestreken.

De wanden van een slaapkamer stucen

Ik zoek een stukadoor die alle wanden van mijn slaapkamer kan voorzien van een stuclaag. Het gaat ongeveer om 15 m2. Er zat behang op de muren, maar dat heb ik zelf verwijderd. Het betreft nu betonnen wanden van maximaal 246 cm hoog.

Partners

Partners van Casius