Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Scheuren in trappenhuis wegwerken door stucwerk? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: scheuren in trappenhuis wegwerken door stucwerk. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: scheuren in trappenhuis wegwerken door stucwerk

Scheuren in trappenhuis wegwerken door stucwerk

Het betreft een oude woning van 3 etages. Er bevinden zich scheuren in de muren over de hele etage in het trappenhuis. De wanden van 130 m2. moeten opnieuw gestucd worden.

Trappenhuis stucadoren

Ik wil graag 2 trapopgangen laten stuken. Er is nog wel een soort van behanglaag aanwezig. Kunt u dit ook verwijderen? Er moeten 2 scheuren gerepareerd worden. De zijmuur is een een muur grenst aan buiten (hoekhuis). Daar zit nog een goede stuclaag op. Maar behang moet er wel af. Hierop willen we warmte-isolerende latex laten aanbrengen. Wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 10

Trappenhuis en hal spachtelputzen

We zouden graag de hal en trappenhuis ( 2 verdiepingen) laten stucen. Woning is 7 jaar oud. Bij oplevering alleen geverfd. Sommige wanden laat het los en bevatten scheuren. Graag een indicatie van de prijs. Starten in overleg. Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Stucwerk & schilderwerk

Trappenhuis moet eerst stuukwerk verricht worden, vervolgens schilderen. Het betreft een oud herenpand te Utrecht. Gaat om drie verdiepingen. Het gaat om de wanden. Aantal muren hebben scheuren. Hoog plafond, aantal m2 vind ik lastig in te schatten. Graag een prijsindicatie.

Trappenhuis (3 verdiepingen, zolder doen ...

Trappenhuis (3 verdiepingen, zolder doen we niet) scheuren wegwerken en opnieuw stucen muren en plafonds. Eventueel bekleden trap met tapijt.

Ik wil in 2 fasen mijn bovenwoning laten ...

Ik wil in 2 fasen mijn bovenwoning laten stucen. Het pand uit 1927 is totaal 115m2 groot. 1e fase is alleen de bovenverdieping met 3 slaapkamers, hal, trappenhuis en inpandige berging. Op termijn ook de volledige benedenverdieping met plafon met ornamenten, hal en trappenhuis . In het plafon zitten wat scheuren in. Elastisti stucwerk voor plafon kan een oplossing zijn? Eigenlijk praktisch heel het huis dus. In de muren zitten veel boorgaten voor pluggen van nu verwijdert timmerwerk. Ik wil glad egaal stucwerk zonder structuur. Ik ben afhankelijk van de loodgieter die deze maand een volledige CV met radiatoren aan te leggen gaat inbouwen. Als dit klaar is kan het stucen beginnen waarna de radiatoren definitief worden geplaatst.