Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Scheuren in een binnenmuur en plafond repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: scheuren in een binnenmuur en plafond repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: scheuren in een binnenmuur en plafond repareren

Stucen en reparatie binnenmuur

Graag laten we de muren van onze woonkamer en hal met trapopgang sausklaar stucen. Daarbij moeten ook een aantal scheuren, mechanische schade, worden gerepareerd in de binnenmuren. Het betreft ongeveer 180 m2.

Scheuren in een binnenmuur en plafond repareren

Ik zoek een partij die de scheuren in mijn muur kan wegwerken. Scheuren zijn gevolg van verschilzettingen in de fundering in combinatie met de verbouwing op de 1ste verdieping, waarbij de staalconstructie onvoldoende op spanning is gebracht en er een kleine zetting is ontstaan. Er zijn scheuren aan de zijkant van de tussenmuur (ongeveer 2,5 meter), aan de ene kant van de muur goed zichtbaar, aan de andere kant iets minder. En een smalle scheur die doorloopt aan het plafond (over de gehele lengte +/- 6 meter). Ik zoek een partij die dit kan repareren. In het rapport staat hoe dit gedaan moet worden.

Scheuren in een binnenmuur en plafond repareren

Ik heb door de bouw aan de A9 schade opgelopen aan mijn wanden en mijn plafond en in overleg met Rijkswaterstaat mag ik een offerte opvragen voor herstel werkzaamheden aan de scheuren in mijn muren en het plafond. In ieder geval gaat het om een ruimte met een 1 plafond en 4 muren.

Krimpscheuren in stucwerk herstellen en schilderen

Wij hebben in het verleden stucwerk laten aanbrengen in onze woning door een bedrijf dat helaas geen garantie geeft. Er zijn krimpscheuren ontstaan op een stuk binnenmuur van de voorgevel. Omdat we ons huis binnenkort te koop willen zetten, willen we deze scheuren netjes laten herstellen en daarna de wand weer laten afwerken met latex. Er zijn ook nog enkele andere wanden die geschilderd moeten worden. We laten de situatie hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Scheuren in de binnenmuur vullen en schilderen

In de muren van 3 slaapkamers zitten aan de raamzijde diverse scheuren achter en naast de verwarming. De muren zijn gestuukt en daarna geschilderd. Graag laten wij de scheuren netjes opvullen en daarna de muren eventueel weer schilderen. Het gaat om ongeveer 22,5 m2.

Stucwerk op een binnenmuur herstellen

Bij lekkage van wasmachine is binnenmuur gaan scheuren. Het stucwerk is gescheurd en ook andere kant in kelderkast is gescheurd. Wat kost het om dit te herstellen?

Waterdichte stucmortel aanbrengen

Binnenmuur van 9,4 m 50cm hoog voorzien van waterdichte stucmortel. Enkele scheuren dichten. Gaat om kelderwand. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Kies een afwerking...

Scheuren repareren in binnenmuur

In een binnenwand zit een grote scheur en kleinere daar omheen van plafond tot vloer (2,80m hoog). Het is een huis uit 1930 en is dus 'aan het werken geweest'. Deze scheur willen wij visueel weggewerkt hebben. De muur heeft een nu een licht 'geveegde' stucstructuur en moet dat behouden.

Er is een serre(9mx3m) aangebouwd over ...

Er is een serre(9mx3m) aangebouwd over de volledige breedte van het huis, zodat de buitenmuur van het huis nu binnenmuur is geworden. Die moet gestuct worden en liefst zodanig dat er geen (of minimaal) scheuren ontstaan in de toekomst. Verder moeten de binnenmuren van de serre gestuct worden. Ter hoogte van de woonkamer is een latei aangebracht tbv de doorgang, die ook afgewerkt/afgestuct moet worden. Afhankelijk van de kwaliteit+kosten zal later ook de woonkamer nog aangepakt kunnen worden (sierpleister oid?)

Ik heb een muurtje van 270 cm bij 230 cm ...

Ik heb een muurtje van 270 cm bij 230 cm (binnenmuur) die even opnieuw gestuct (gladgestreken) moet worden. Het muurtje moet superstrak / glad (maar zeker niet spiegelend) worden. De muur bevat geen scheuren, maar lichte oneffenheden welke dus na het stucen niet meer aanwezig moeten zijn. Voorstrijken zodat de zuigende werking van de ondergrond wordt opgeheven kan ik zelf wel doen. Het gaat mij puur om de vakman die de muur even superstrak kan trekken!