Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Reparatie van stucwerk plafond? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: reparatie van stucwerk plafond. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: reparatie van stucwerk plafond

Reparatie aan het stucwerk

Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Reparatie van stucwerk plafond

Oude lekkage van bovenburen. Zitten scheuren in het plafond en ook vlekken (op de muur). Scheuren moeten gerepareerd en dan waarschijnlijk opnieuw gestuct. Ongeveer 6 m2.

Reparatie pleisterwerk buitengevel

Wij hebben een woning uit 1907 en de voorgevel bestaat voor een klein deel uit pleisterwerk dat gerepareerd dient te worden. Ook hebben wij bij de achtergevel een lekkage gehad waardoor het stucwerk is losgekomen. Ik vraag me wel af of deze muur al droog genoeg is om opnieuw te sturen. Buitenwerk Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Reparatie stucwerk plafond

De verwijdering van een tussendeur heeft een lelijke breuklijn in het plafond gemaakt. Plafond Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Reparatie pleisterwerk buitengevel

Aan de achterzijde van het huis is een afdakje van de muur gevallen. Hierdoor zijn gaten en beschadigingen in het stucwerk / minerale pleister ontstaan die ik graag wil laten repareren. Buitenwerk Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Stucwerk repareren

Het stukwerk aan de buitenzijde vertoont scheuren en veroorzaakt waarschijnlijk wat problemen met vocht binnenshuis. Graag onderzoek naar de oorzaak van de vochtproblemen en reparatie van de scheuren. Buitenwerk Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz

Muren en wanden repareren

Ik wil graag mijn muren repareren met boomschorseffect, na verwijdering van oude plint, en een kleine reparatie van het plafond met spuitwerk, nadat elektriciteitskabels werden verplaatst en het plafond werd bijgevuld. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Granol (boomschorseffect) Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Reparatie stucwerk plafond

Ik zou graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het repareren van het stucwerk aan het plafond. Het gaat om een reparatie van +/- 5 cm. Zie ook foto's in bijlage (foto is ingezoomd, het gaat om een glad gestuct plafond). Het plafond is ongeveer 8 m x 6 meter. Graag een all incl. opgave inclusief materialen, voorrijkosten, verf, etc. Ik zie de offerte graag z.s.m. tegemoet. Alvast bedankt.

Wanden filmen met stucwerk en latex spuitwerk

Momenteel wordt door Selekthuis onze nieuwe woning gebouwd en de oplevering wordt rond de jaarwisseling verwacht. Ik ben nu de kosten voor de afwerking van 110 m² wanden op de begane grond en 80 m² plafonds aan het berekenen. We willen graag latex spuitwerk in RAL9010. We hebben nog de volgende vragen: -Moeten de wanden eerst gestuct of gefilmd worden? -Wat zijn de mogelijkheden van het plafond op de begane grond om dat ook strak te trekken? Dit is opgeleverd met spack spuitwerk. -Is het latex spuitwerk afschrobbaar? -Wat voor merk latex gebruiken jullie? Wijzonol of dergelijk? -Wat is de beste planning van dit werk? Moet ik eerst een tijdje stoken in ons nieuwbouw huis alvorens jullie kunnen beginnen in het nieuwe jaar? -wilt u opties voor reparatie aangeven indien er scheurvorming optreedt in de toekomst. -Het huis is al tijden waterdicht. Het is nog niet geheel winddicht, maar dat is volgens mij bewust voor het ventileren van het gehele huis. -Offerte ten behoeve van spuit- en stucwerk graag opsplitsen in muren en plafond apart.

Repareren van het plafond

Bij het verbouwen van de bovenverdieping in 2011 zijn er scheuren ontstaan en stukken stucwerk losgeraakt in de slaapkamer op de begane grond. Graag offerte voor reparatie plafond. Plafond Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)