Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Reparatie en stucen van gaten in plafond? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: reparatie en stucen van gaten in plafond. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: reparatie en stucen van gaten in plafond

Stuc- en latex spuitwerk van muur en plafond na lekkage

Wij hebben een lekkage gehad in de badkamer en het water heeft ons verlaagde plafond van gipsplaten in de woonkamer beschadigd. Het water is via de badkamer ook in aangrenzende kamers in de muren terecht gekomen. Deze muren willen we opnieuw laten stucen en het verlaagde plafond na reparatie moet ook gedaan worden. 15 m2 wanden en 10 m2 plafond.

Herstel muur na reparatie waterschade in muur

Ik ben op zoek naar iemand die een muur kan stucen na van waterschade. Het gaat om 5 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Wanden en plafond stucen

Het is de bedoeling dat de wanden en plafonds glad worden gestuct. Daarnaast moet het plafond vervolgens worden afgespoten met latex. Tevens kleine reparatie plafond en langs muur naar de keuken toe (stuk muur en deur weggehaald). Het gaat om 40 m2 aan wanden en 40 m2 aan plafonds.

Reparatie en stucen van gaten in plafond

Bij de installatie van zonnepanelen zijn gaten geboord in de betonvloer van de zolder om daar een kabel naar de meterkast doorheen te kunnen trekken. Bij dat boren zijn twee warmwaterleidingen geraakt (!). Die zijn inmiddels door een kundige loodgieter hersteld, maar nu moeten de gaten in de zoldervloer/plafond nog worden gedicht. Ik heb desgewenst foto's beschikbaar.

Stucen en reparatie binnenmuur

Graag laten we de muren van onze woonkamer en hal met trapopgang sausklaar stucen. Daarbij moeten ook een aantal scheuren, mechanische schade, worden gerepareerd in de binnenmuren. Het betreft ongeveer 180 m2.

Klein deel van huis stukadoren

De bedoeling is om eerst de huiskamer en halletje het plafond glad ongeveer 12 m2 en en de muren ongeveer 17 m2 spachtelputz te stucen. Ook is er wat reparatie werk voor dat er gestuukt wordt aan een kast en deurpost, zie foto. Als dit goed verloopt volgt er na de verbouwing een keuken en slaapkamer.

Stucen van wanden

Kunt u mij een offerte sturen voor het stucen van twee muren? De muur van 3 x 2,5 meter is al glad en heeft een scheur van 2 meter lengte verticaal (dus graag scheur reparatie meenemen in offerte). De andere muur is 5 x 2,5 meter met een klein scheurtje van 1 meter. Hier zit spachtelputz op, maar muur dient glad te worden afgeleverd. Sauzen hoeft niet. Wanden: 25 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucen van een woning

Stuken wanden en enkele plafonds met scheurvorming. Ervaring met reparatie rieten plafonds is vereist. Startdatum in overleg, eerder ook mogelijk later niet i.v.m. leggen vloeren. Wanden Vierkante meter: 300 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 125 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 120

Muur stucen en spacklaag aanbrengen

Muur woonkamer: - Circa 2,70*2,60 - Voorzien van spacklaag geschilderd met latex - Muur dient weer egaal gemaakt te worden na reparatie met gipsblok - Muur dient van spack-laag te worden voorzien, (indien apparaat naar binnen kan Muur gang: - Twee aangrenzende muren van circa 0,5*2,60 - Egaal maken i.v.m. reparatie met gipsblok - Muur voorzien van spack laag Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Stucplaten stucen

Het plafond van 70 m2 groot wordt voorzien van stucplaten waarbij de zijkant en stucknaden glad afgewerkt worden, dus stuc gereed. Tevens een wand met steen reliëf (maximaal 4 mm) saus gereed stucen, deze wand is 4.50 meter lang en 2.50 meter hoog. Ook wordt er in de 1e week van december een muur gesloopt, ik kan nog niet inschatten hoeveel reparatie hierbij nodig is maar dit kan als meerwerk worden opgenomen. Uitvoering graag in de 2e week van december.

Partners

Partners van Casius