Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Renovlies nieuwbouwwoning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: renovlies nieuwbouwwoning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: renovlies nieuwbouwwoning

behangen en sauzen trappenhuis

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht, het behangen met renovlies en sauzen van het trappenhuis willen wij uitbesteden. de zijmuren (die met de buren) zijn beton. de dwarse muurtjes zijn gipsbeton. het hele huis hebben wij zelf geschuurd, met reno vlies behangen en gesaust. Graag zien wij dit ook in het trappenhuis. Het gaat om 45m2, wij willen wit renovlies en het sauzen in de kleur Ral 9010. Wij willen ook 10m2 aan vloeren laten afplakken.

nieuwbouwwoning stucen

Ik ben opzoek naar een stukadoor, ik wil bij mijn nieuwe appartement de wanden laten doen, op dit moment zit ik te twijfelen tussen glad pleisterwerk & Renovlies behang. Het gaat dan om ongeveer 50 m2. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Nieuwbouwwoning stucen

Goedemorgen, wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht en willen de behangklare muren glad laten stucen. Ook het plafond in de woonkamer zouden we glad willen laten stucen maar dat is afhankelijk van de prijs. We twijfelen tussen stucen, renovlies en spackspuiten omdat stucwerk gevoelig is voor scheuren, maar renovlies is vervelend om later weg te halen, en spackspuitwerk is een goede ondergrond voor later stucwerk maar dan kijk je wel de eerste jaren tegen spackspuitwerk aan wat we minder mooi vinden. Brengen jullie igv glad stucwerk dilatatievoegen aan tussen wanden en plafond om beweging van het huis op te vangen en scheuren daarmee te voorkomen? Het zou gaan om ongeveer 160m2.

Wanden renovlies behangen en sausen, en plafonds sausen

De wanden (ongeveer 160 m2) behangen met renovlies en 2 x sausen woonkamer S-1500-N en rest Ral 9016. Het is een nieuwbouwwoning. Plafond van ongeveer 115 m2 sausen met Ral 9016. Ik wil weten hoeveel gram het renovliesbehang is en het moet sowieso gesaust worden. Ik ga ervan uit dat u ook naden afkit met het behangen. Wat kost het om 2 keer het plafond te laten sausen in Ral 9016? Plakt u de vloer af?

Renovlies nieuwbouwwoning

We hebben een nieuwbouwwoning welke wij volledig willen voorzien van Renovlies behang. Het gaat om 500 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Nieuwbouwwoning stucen

Betreft een nieuwbouwwoning. De wanden zijn behangklaar. We willen alleen de begane grond, de trappegaten en de hal op de 1e etage laten doen. Schatting: 90m2. Indien mogelijk graag een offerte voor stucen+verven en een offerte voor renovlies+verven.

Nieuwbouwwoning stucen of behangen met renovlies

Graag zou ik mijn volledige nieuwbouwwoning stucen, met uitzondering van de badkamer en wc. Het gaat om totaal 230 m2. Een andere optie is alleen beneden, woonkamer en keuken en hal stucen (60 mtr2) en rest van de woning (bovenverdieping) spackspuiten of met renovliesbehang behangen (170 mtr). Nog een andere optie is om beneden helemaal stucen of met renovliesbehang te behangen en wel het plafond te stucen. Het zijn betonnen wanden. Graag voor alle opties een aparte offerte.

Nieuwbouwwoning stucwerk

In oktober wordt onze nieuwbouwwoning in Rhoon opgeleverd. We zijn op zoek naar een stukadoor die nieuwbouwwoningen als specialiteit heeft. Het gaat om 65 m2 plafond, inclusief het (goed) dichtzetten van de naden 60 m2 wand (woonkamer en toilet BG + toilet 1ste) Graag vernemen we ook wat renovlies per m2 kost voor de overige etages en de nok van het dak. Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Nieuwbouwwoning stucen

Onze nieuwbouwwoning moet behangklaar gemaakt worden (gaan zelf renovlies aanbrengen) 500 vierkante meter aan wanden. En 200-250 m2 plafonds (strak gemaakt). Graag een prijs per m2 inclusief materiaal.

Nieuwbouwwoning behandelen

Graag 2 offertes:1. Renovlies en daarna met latex. 2. Stucen en daarna latex wanden Vierkante meter: 230 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex