Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Renovatie project stucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: renovatie project stucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: renovatie project stucen

Badkamer en WC stucen

Renovatie van de badkamer en WC. Momenteel zitten er tegels tegen de wand en komt er Hoogst waarschijnlijk PVC op de vloer al twijfel ik nog om ook dat te laten stuken met dat special stucwerk. Graag ontvang ik uw offerte en mogelijkheden voor dit project. Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Renovatie van stucwerk

Ik ben opzoek naar een collega Casius partner om het volgende project op te pakken: Renovatie woonhuis doorbraak keuken kamer nieuwe betonnen vloer. Het stukwerk nu is mooi en zit goed gehecht maar door de doorbraak en het verwijderen van een schoorsteen moeten er plekken worden hersteld. Vandaar dat de meters misschien lager kunnen uitvallen. Wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Project gaat starten in april 2018 Vriendelijke groet, JB Bouwbedrijf

Renovatie project stucen

Het gaat om een project in Heemstede. Evt meerdere opdrachten bij goede samenwerking Wanden Vierkante meter: 300 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 220 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stukadoor/ spuitwerk/renovatie ...

Stukadoor/ spuitwerk/renovatie schilderwerk. Wellicht heeft u gehoord van de 169 Rotterdamse klushuizen, een project van de Rotterdamse gemeente om achterstandswijken nieuw leven in te blazen? Wij doen daaraan mee. 'Wij', dat zijn de nieuwe eigenaren van een aantal panden in de Nicolaas Beetsstraat en Vosmaerstraat in Spangen. Samen vormen onze achttien huishoudens de kopersvereniging 'De blauwe vos'. Wij zoeken bedrijven voor diverse werken in de 18 huizen. oplevering is in september. Wij zoeken schilders, stuckadoors, timmerlieden, electriciens e.d. Wegens vakantie ( komende 3 weken) graag per email reageren.

Graag zouden wij een vrijblijvende ...

Graag zouden wij een vrijblijvende offerte ontvangen voor het machinaal spuiten (spack) van onze nieuwbouwwoning in Den Haag (het betreft een renovatie project, oorspronkelijk uit 1935). De woning heeft drie woonlagen. De prijs dient een gespecificeerde all-in (afplakken, materiaal, transportkosten e.d.) prijs te zijn. Het totale muuroppervlak komt op zo'n 260 m2. Het betreft voorzetwanden bestaand uit gipsplaten waarvan de schroefgaten en naden al zijn afgewerkt. Indicatie uitvoeringsperiode: eind september/begin oktober 2006. Hoofdkleur in het huis (uitzondering 1 slaapkamer) Histor, kleurkaart 10, 0302-G44Y. Slaapkamer ca 31m2, Histor, kleurkaart 98, 1020-G80Y. Graag ook een prijs voor het spuiten van het hele huis in wit.

Het is een eigen huis waarbij alle muren ...

Het is een eigen huis waarbij alle muren opgeknapt moeten worden, t gaat om gang begaande grond, trappengat (2*), woonkamer (1ste verdieping). Vrij hoge muren (2.75/3.00m), de muren zijn over het algemeen vrij recht en netjes, maar op enkele plekken beschadigd. Misschien moeten we het plafond op de eerste verdieping vernieuwen met platen aangezien de vorige bewoners met de renovatie het plafond iets van 20cm hebben laten zakken,dat is toch niet zo mooi. Graag houden we de optie om het project te splitsen, nl 1.begaande grond (wordt keuken) en 2. de eerste verdieping (woonkamer), gezien we zelf nog niet precies weten wat te doen met de indeling vande begaande grond.