Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plfaond stucken (hoge nok)? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plfaond stucken (hoge nok). Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plfaond stucken (hoge nok)

Plfaond stucken (hoge nok)

Bij deze nog wat achtergrond informatie over de opdracht: Het gaat om een schuin plafond waarbij de hoogte van de nok 6,4 meter is op het hoogste punt. Het schuin plafond start vanaf 2,2 meter Totale oppervlakte is 115m2 Op dit moment lopen er latjes op het plafond en is er een scheur op 3 plekken zie foto, deze moeten ook worden behandeld/weggewerkt zodat er een glad egaal plafond wordt gerealiseerd. Ik zal electricien van te voren lichtpunten laten voorbereiden. Huidige platen zijn geen stucplaten