Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plafonds nieuwbouwwoning stucen en latex afspuiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plafonds nieuwbouwwoning stucen en latex afspuiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plafonds nieuwbouwwoning stucen en latex afspuiten

Wanden en plafonds stucen nieuwbouwwoning

Het betreft een nieuwbouwwoning uit 2011 in uitstekende staat van onderhoud. Wanden schoon beton, Plafond als nieuwbouwplafond.

Nieuwbouwwoning laten stuken

Het betreft een nieuwbouwwoning. De buitenwanden zijn van kalkzandsteen, gevels van houtskeletbouw en binnenwanden van gips. Daarnaast zijn de plafonds van beton. Totale oppervlakte 470 m2 wanden en 155 m2 plafond.

Wanden en plafonds nieuwbouwwoning stucen

Ik ben op zoek naar iemand die de wanden en de plafonds van mijn nieuwbouwwoning kan stucen. Het gaat om in totaal 350 m2. 164 m2 plafonds, en 174 m2 wanden.

Wanden nieuwbouwwoning spacken

Eind september wordt onze nieuwbouwwoning in Leeuwarden opgeleverd. De wanden worden behangklaar opgeleverd. Wij zijn benieuwd naar de kosten van het laten spacken van de wanden (met een zo fijn mogelijke korrel). We zijn ook benieuwd naar het verschil in kosten voor het spacken in wit en het spacken in een kleur. De plafonds zijn al wit gespackt. Het betreft ongeveer 350 m2. Verder zijn we benieuwd of jullie ook alle ramen en deuren e.d. afplakken, om te voorkomen dat deze beschadigen?

Wanden en plafond nieuwe woning voorzien van spuitwerk

Ik zoek een latexspuiter die de wanden en plafond van mijn nieuwbouwwoning kan voorzien van latex-spuitwerk. Het gaat ongeveer om 150 m2 aan wanden (ondergrond spackspuit) en 145 m2 aan plafonds (ondergrond beton).

Plafond van kanaalplaten glad stucen en afwerken

Wij wonen bijna 11 jaar in ons huis en hebben dit destijds als nieuwbouwwoning gekocht. De plafonds zijn voorzien van v-groeven door het gebruik van kanaalplaten. Wij zouden graag een prijsindicatie ontvangen, zodat wij kunnen overwegen of het haalbaar is om het plafond glad te laten stucen. plafond. Het zou gaan om 75m2 aan plafonds en 75m2 aan vloeren die moeten worden afgeplakt.

Nieuwbouwwoning laten stuken (filmlaag) en texspuiten

Voor onze nieuwbouw woning zijn wij op zoek naar een nette afwerking van de wanden en plafonds. Op de begane grond (90m2) moeten de wanden en plafonds worden afgewerkt met een dunne filmlaag en vervolgens in kleur worden gespoten. Daarnaast willen we bij het keukenblad een afwasbare coating aangebracht hebben. Op de eerste verdieping (85m2) hoeven alleen de muren gedaan te worden. Op de zolder willen wij de bruine platen over laten spuiten in het wit. Onze woning wordt rond oktober opgeleverd.

Nieuwbouwwoning stucen

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht en willen de muren en plafonds laten behandelen. Het opgegeven aantal meters is een schatting van een leek. Berging 3 wordt een badkamer dus daar moet alleen het plafond worden gestuct. Ook in dr wc en badkamer beneden alleen de plafonds. De plafonds worden met spuitpleister opgeleverd en alle wanden behang klaar.

Nieuwbouw woning stucen

Wij zijn aan het oriënteren wat het kost om de wanden en plafonds van onze nieuwbouwwoning te laten stucen en verven. Is het mogelijk om een offerte te maken inclusief verven en exclusief verven? Ik hoor het graag.

Nieuwbouwwoning stucen (filmwerk) en latex spuiten

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht en deze wordt behangklaar opgeleverd. Er dient echter een filmlaagje overheen gestuct te worden voor een (nog) strakkere afwerkingen) en vervolgens latexspuiten of sausen. Het betreft 260 m2 aan wanden. De plafonds mogen blijven voor wat het is.

Partners

Partners van Casius