Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een plafond voorzien van nieuw stucwerk? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een plafond voorzien van nieuw stucwerk. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een plafond voorzien van nieuw stucwerk

Wanden en plafond keuken stucen

Ik zoek een stukadoor die de wanden en plafond van mijn keuken kan voorzien van stucwerk. De keuken is 300 bij 400 cm groot. Niet alle wanden moeten gestuct worden.

Woning stucen 200 m2

bestaande woning welke geheel is voorzien van nieuwe gipsplaten aan de wand en het plafond. Alles moet superstrak en glad zijn voor sauswerk.

Plafonds nieuwe woning stucen

We willen graag ons plafond laten stucen. Wij hebben een woning gekocht en gaan de huidige Agnes plafond platen verwijderen en voorzien van nieuwe stucplaten. De plafonds willen wij graag glad laten stucen. Het betreft een oppervlakte van in totaal 40 m2. De gewenste afwerking is glad pleisterwerk. (strak). Het gaat om de eerste etage.

Badkamer betonstuc

Ik wil graag mijn badkamer graag van betonstuc laten voorzien. Het gaat alleen om de wanden. De badkamer is gelegen op de eerste verdieping. Het gaat om 20 m2. De huidige ondergrond is oud stucwerk. Gwenste afwerking graag marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc. Hoogte tot plafond is 3 m.

plafond stucen

We willen graag het plafond van 11m2 glad stucen. In het plafond zit een naad van 2 plafondplaten en het gat voor de luchttoevoer is dichtgemaakt met een gipsplaatje van 10 cm rond. Het is een betonnen plaat die voorzien is van gespoten gipskorrels. De rest van de ondergrond is spackspuitwerk. We willen graag glad pleisterwerk (strak) als afwerking. Het gaat om het plafond op de eerste etage. De hoogte van het plafond is 2,40 m.

Woning stucen en latex spuiten

We hebben een woning uit 97 en willen de wanden die nu zijn voorzien van spachtelputz, glad laten stucen en laten spuiten. Het plafond alleen latex spuiten. De wanden zijn 75 m2. Huidige ondergrond: spackspuitwerk. Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond: 50 m2. Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking is alleen spuitwerk latex

Wanden en plafond herstellen na lekkage

Ik zoek een specialist die mijn plafond en wanden in het trapgat kan voorzien van nieuw stucwerk en op de wanden behang. Daarnaast mag het opnieuw gesaust worden. Het plafond betreft 12 m2 en de wanden betreft 30 m2. Dit werk moet plaatsvinden na een lekkage.

De zolder voorzien van stucwerk

Ik zoek een stukadoor die alle wanden en plafonds van mijn zolder kan voorzien van stucwerk. De ondergronden bestaat voor de wanden uit beton en het plafond (schuinlopend) bestaat uit gipsplaten. Het gaat om 35 m2 aan wanden en 40 m2 aan plafonds. De plafond lopen schuin.

Stucwerk uitvoeren in een woning

Ik zoek een stukadoor die een aantal wanden kan voorzien van stucwerk. Het gaat om deels gemetselde, deels strakke wanden. Het betreft 75 m2. Al het voorwerk doe ik zelf. Ook mogen een aantal naden op het plafond weggewerkt worden.

Plafond woning voorzien van stucwerk

We zoeken een expert die ons plafond van nieuw stucwerk kan voorzien. Het gaat ongeveer om 40 m2

Partners

Partners van Casius