Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plafond badkamer opnieuw spackspuiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plafond badkamer opnieuw spackspuiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plafond badkamer opnieuw spackspuiten

Badkamer wanden stucen met betoncire

Het gaat om een kleine badkamer. De wanden zijn nu betegeld tot het plafond. Wij willen alle wanden (ook in de inloopdouche) met betoncire laten stucen. Het gaat om 20 m2 wanden.

Stucwerk badkamer

Wij hebben een badkamer welke is afgewerkt met tafellaken die we afgewerkt willen hebben met stucwerk. Het gaat om 15 m2 wanden en 10 m2 plafond.

Badkamer wanden en plafond stucen

Het gaat om een kale badkamer. Ik wil de wanden graag in betonlook, en het plafond uitvlakken en schuren. Het gaat om 30 m2 wanden en 10 m2 plafond.

Stucen nieuwbouwbouw woning

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht en willen de wanden graag glad gestuct hebben. Tot aan de zolder (de wand van de trap in de zolder ook nog, maar de andere wanden op de zolder niet). De toilet en de badkamer worden half hoog met betegeling opgeleverd en de plafonds hebben nog v-naaden die we graag dicht willen hebben. Het gaat om 175 wanden en 120 m2 plafond. Wilt u mij een offerte toe sturen?

Appartement stucen

Ik wil graag mijn keuken, de badkamer (speciaal stucwerk), en de badkamer laten stukadoren. Het gaat om 30 vierkante meter aan wanden waarvan de huidige situatie beton, die moeten afgewerkt worden met glad pleisterwerk (strak). Het zelfde geld voor de badkamer, alleen weet ik niet of daar een speciale type voor nodig is. ik wil ook de plafond afwerken met glad pleisterwerk (strak) waarvan de huidige situatie beton is (10 vierkante meter)

Stuken en texen badkamer plafond

Ik wil graag mijn plafond van de badkamer laten stuken en texen. Inclusief het afdekken en na uitvoering opruimen van het afval. Het betreft ca. 4 m2 Nadien bestaat de mogelijkheid dat ons hele huis gestuukt moet worden.

Badkamer renovatie, watervast stucen

Wij willen een nieuwe badkamer en hierbij niet betegelen maar watervast laten stucen. Het gaat om 20 m2 wanden en 5 m2 plafond.

Stucen + latex verven benedenappartement

Ik zoek een stukadoor die het plafond en de muren zou willen stucen. Het gaat om een gelijkvloers appartement uit 2017. Er is bij oplevering gekozen voor spackspuit op het plafond en vliesbehang op de muren i.v.m. de vochtafdrijving. Graag vliesbehang verwijderen, stucen en verven. Wij zijn erg blij met de mooie vloer en keuken die erin zit. Voorzichtigheid en secuur werken is voor ons dan ook enorm belangrijk. Plafond: ca. 85m2 (woonkamer/keuken, badkamer, toilet, beide slaapkamers en de gang) Muren: ca. 130m2 (woonkamer/keuken, beide slaapkamers en de gang) Vloeren afplakken.

Wanden en plafond badkamer stucen

Ik zoek een stukadoor voor het stucen van een aantal wanden en plafond. Het gaat om 40 m2 aan wanden (ondergrond oud stucwerk). De wanden moeten strak zijn, want een andere partij gaat dit vervolgens betegelen. Daarnaast ongeveer 15 m2 aan plafonds voorzien van schuurwerk (vlammen).

Badkamer voorzien van Beton Ciré stucwerk (vloer en wanden)

Renovatie van badkamer, er wordt compleet nieuwe apparatuur geplaatst. Back to wall bad en inloopdouche , denk aan afloop. brutto vloeroppervlakte 12 m2 Wanden, brutto circa 18 m2 het plafond wordt niet aangepast. wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc Vloeren afplakken Vierkante meter: 15

Partners

Partners van Casius