Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouwwoning voorzien van vliesbehang plus sauzen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouwwoning voorzien van vliesbehang plus sauzen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouwwoning voorzien van vliesbehang plus sauzen

Nieuwbouwwoning stucen

Het betreft een nieuwbouwwoning dat behangklaar word opgeleverd. Plafonds zijn voorzien van spack. Medio kwartaal 2 2020 word de woning opgeleverd (exacte datum is nog onbekend). Graag een offerte om onze mogelijkheden bij jullie te bekijken. Wanden hebben een oppervlakte van 220m2 en de plafonds 50m2. Het is de bedoeling dat ze met glad pleisterwerk worden afgewerkt en vervolgens met latex worden afgespoten.

Wanden nieuwbouwwoning voorzien van renovliesbehang + schilderen

Onze nieuwbouwwoning wordt eind mei 2020 opgeleverd. De wanden willen we voorzien van renovliesbehang in een lichte kleur. Het gaat om ongeveer 395 m2 (begane grond, 1e en 2e verdieping, alleen wanden). Huidige ondergrond zijn gibo blokken.

Nieuwbouwwoning stucen en afwerken met latex

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht. De woning word behangklaar opgeleverd en de plafonds worden van spack voorzien. Graag willen we alle wanden glad afgewerkt hebben. Daarnaast willen we de plafond van de benedenverdieping glad hebben. Ten einde alles voorzien met witte latex. Muren circa 220 m2.

Het spackspuiten van de wanden van een nieuwbouwwoning

Ik zoek een spackspuiter die alle wanden van mijn nieuwbouw(tussen)woning kan voorzien van spackspuitwerk met fijne korrel. Het gaat om de begane grond, 1e en tweede verdieping met in totaal 220 m2 aan wanden. De ondergrond van de wanden bestaat uit beton. Ik zoek op korte termijn een partij die mij hierbij kan helpen.

nieuwbouwwoning stucen

Wij zijn een nieuwbouwwoning aan het bouwen en vragen hierbij een vrijblijvende offerte op voor het stucen van de woning. Opleverdatum is ons nog niet bekend, maar we verwachten eind 2020. Daarnaast zitten wij nog te denken om zelf eerst een aantal ruimten te voorzien van een verlaagd gipsplafond. Onze vraag hierbij is welke prijs er voor het stucen van gipsplafonds wordt gehanteerd? Graag wachten wij uw antwoord af. wanden Vierkante meter: 490 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 145 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Renovlies nieuwbouwwoning

We hebben een nieuwbouwwoning welke wij volledig willen voorzien van Renovlies behang. Het gaat om 500 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Nieuwbouwwoning voorzien van renovliesbehang

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht in Uithoorn. Ik hoop dat jullie mij alvast een indicatie kunnen geven voor het voorzien van renovliesbehang en gespoten in 1 kleur. Het gaat om alle wanden in de woning met een oppervlakte van 330 m2. Zeer wenselijk is ook info ontvangen over eventuele stuc mogelijkheden.

Nieuwbouwwoning voorzien van vliesbehang plus sauzen

Woning wordt nu gebouwd en in April 2020 opgeleverd. Ik heb een bouwtekening . We willen daarna graag vliesbehang op de begane grond, 1e en 2e verdieping met uitzondering van de badkamer, wc’s en schuur. Ik weet niet precies hoeveel m2 dit betreft maar dat wijst de tekening wel uit. wanden.

Nieuwbouwwoning spack spuitwerk op wanden

Op dit moment is de bouw gestart van onze patio woning. De wanden willen wij eventueel van spactspuitwerk laten voorzien. Het gaat om ongeveer 185 m2.

Alle wanden en plafonds van een nieuwbouwwoning stucen, spack- of latexspuiten

Ik zoek een stukadoor voor het dichtsmeren van de naden van de plafonds. Daarnaast moet het worden afgespoten met latex. Daarnaast moeten alle wanden voorzien worden van spackspuitwerk (kleine korrel) of ook stucwerk. Het betreft 300 m2 aan wanden en 150 m2 aan plafonds. Het werk moet plaatsvinden op de begane grond, eerste- en tweede verdieping. De ondergronden bestaat uit giboblokken en beton. Exacte afwerkingen bespreek ik graag met de vakman.

Partners

Partners van Casius