Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouwwoning voorstrijken en stucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouwwoning voorstrijken en stucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouwwoning voorstrijken en stucen

Trapgaten spackspuiten en voorbereiden op muurverven

In onze nieuwbouwwoning willen we de trapopgangen, hal, overloop 1e verdieping en overloop 2e zolder laten spackspuiten. 1) De keuken en woonkamer wordt behangklaar opgeleverd. Deze willen we laten voorbereiden inclusief voorstrijken, geschikt voor muurverven. 2) Optioneel de schuine zoldering. Zie ook bijlage.

Binnenmuren nieuwbouw laten stuken/schilderen

Graag een offerte aangaande het voorstrijken en schilderen, danwel stuken met spachtelputz of spackspuiten van een gang, woon- en slaapkamer. In de gang zijn de lange zijden 8 meter, aan beide kanten. In de woonkamer zijn de lange zijde muren ook 8 meter, de korte kanten hoeven niet gedaan niet in verband met de keuken en ramen. In de slaapkamer zijn de lange zijden ongeveer 6 meter. Het betreft een nieuwbouwwoning en het project zal ergens medio het eerste kwartaal 2018 van start gaan.

Nieuwbouwwoning voorstrijken en stucen

Nieuwbouwwoning voorstrijken en schilderen. Ik wil graag meer informatie winnen hierover. Wanden Vierkante meter: 140 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Spuiten van een nieuwbouwwoning met spack

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht die in december wordt opgeleverd. Wij zitten er aan te denken om onze muren te laten spuiten. Nou hebben wij nog wel wat vragen over wanneer het spuitwerk op de muren zit. Is het spuitwerk waterafstotend? Kunnen we over het spuitwerk heen stuken over een paar jaar? Kan je de gespoten muren overschilderen? Hoe makkelijk kun je scheuren in de muur herstellen? Zijn er dingen waar wij rekening mee moeten houden als jullie bij ons komen spuiten? Onze muren worden behangklaar opgeleverd. Is er voorwerk dat moet gebeuren wanneer jullie komen spuiten, zoals bijvoorbeeld afplakken of voorstrijken. Wij zitten eraan te denken om de begane grond te laten spuiten dit is ongeveer 90 m2. Over de hal en trappengat zitten wij nog te twijfelen. Zou u kunnen aangeven hoeveel dagen u bezig bent met het spuiten? Aangezien wij nog niet precies weten wanneer onze woning wordt opgeleverd, hebben wij ook nog de vraag hoe ver van te voren wij bij jullie moeten aangeven dat we van jullie diensten gebruik willen maken. Wanden Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Stukadoren nieuwbouwwoning

- Afplakken van het houtwerk; - Voorstrijken voor een optimale hechting; - Stellen van hoekprofielen op de uitwendige hoeken; - Sausklaar stukadoren; - Schuren; - Airless sausen in gekozen kleur. Graag een m2 prijs voor alles en een m2 prijs voor een deel dat alleen airless gesaust moet worden. Het betreft een nieuwbouw huis met 115 m2 oppervlak met veel ramen. Aantal m2 te doen is niet helemaal bekend, daarom graag m2 prijzen. Eind augustus oplevering huis. Vanaf 5 september moet het ongeveer starten.

betreft stucwerk in nieuwbouwwoning, ca ...

betreft stucwerk in nieuwbouwwoning, ca 300m2 wand en 100m2 plafond. Het werk kan onder voorbehoud worden uitgegeven aan 10 euro per m2 voor de wanden en 12 euro per m2 voor de plafonds incl eventueel voorstrijken. Het grootste deel hoeft niet voorgestreken te worden. Vloeren afdekken en afval meenemen. Moet glad en vlak schilderklaar stucwerk zijn, wordt gecontroleerd door stucadoor die toezicht houdt.