Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouwwoning stucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouwwoning stucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouwwoning stucen

Nieuwbouwwoning behangklaar stucen

Het gaat om een nieuwbouwwoning waarvan de zolder niet afgewerkt wordt opgeleverd. Graag de muren behangklaar maken, het zijn betonnen muren. Het gaat in totaal om ongeveer 40m2.

Nieuwbouwwoning stucen en latex spuiten

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht welke in 2022 wordt opgeleverd. Beneden willen we graag de wanden van 80 m2 en plafondsvan 60 m2 glad laten stucen en met latex laten spuiten. Ik heb de plattegrond toegevoegd, aan de keukenkant komt nog een aanbouw van 1.2 meter (lengte woning 10,8 m in totaal)

Nieuwbouwwoning stucen

Ik wil de wanden van mijn nieuwbouwwoning laten stucen. Het gaat om 120 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuwbouwwoning spuiten of stucen

Ik heb een nieuwbouwwoning gekocht, deze wordt waarschijnlijk in oktober van dit jaar opgeleverd. Ik wil graag het trapgat en de zolder laten spuiten of stucen, afhankelijk van de prijs. De wanden van het trapgat en zolder wil ik in kleur laten spuiten/stucen. het plafond op de zolder in wit afwerken. Graag ontvang ik hiervoor een offerte. Bijgevoegd de tekeningen van de woning. Is in totaal ongeveer 125 m2

Plafond nieuwbouwwoning begane grond glad stucen

Plafond nu met v-naden en spackspuitwerk. Dit moet volledig glad gestuct worden en wit gesaust. Gaat om 50 m2.

440 m2 stucen

Zoek een vakman voor het stucen van mijn nieuwbouwwoning, gaat om 440 m2. Gaat om de wanden en het plafond.

Nieuwbouwwoning behangklaar stucen 330m2 wanden 120m2 plafonds

Wij hebben een huis gebouwd en het wordt waarschijnlijk in september casco opgeleverd. De gipswanden moeten naadloos afgewerkt worden en eventueel alle wanden en plafonds spuiten. Het gaat om ongeveer 330m2 aan wanden en 120m2 aan plafonds. Daarnaast graag 200m2 aan vloeren afplakken.

Wanden van een nieuwbouwwoning voorzien van strak stucwerk

Ik zoek een stukadoor die alle wanden in mijn woning kan voorzien van strak stucwerk. De wanden worden behangklaar opgeleverd. Stucen en daarnaast ook ingazen en hoekprofielen plaatsen. Het gaat om 170 m2.

nieuwbouwwoning stucen

Ik ben opzoek naar een stukadoor, ik wil bij mijn nieuwe appartement de wanden laten doen, op dit moment zit ik te twijfelen tussen glad pleisterwerk & Renovlies behang. Het gaat dan om ongeveer 50 m2. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Gevel nieuwbouwwoning stucen

Onze nieuwbouw woning is afgewerkt met stucplaten, deze moet nog worden afgestuct, de werkzaamheden zijn onder andere het afdichten en wapenen van naden van beplating, aanbrengen wapenings laag en afstucen (wit). Het gaat om 120 m2.

Partners

Partners van Casius