Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouwwoning af laten werken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouwwoning af laten werken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouwwoning af laten werken

Nieuwbouwwoning af laten werken

Het gaat om een nieuwbouw woning. Wanden Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Nieuwbouwwoning stuken

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht en we zijn benieuwd wat het ongeveer kost om de woning te laten stuken. Wij vroegen ons af hoe het zit met eventuele scheuren in het stukwerk na verloop van tijd. Kan dat bij jullie kosteloos worden verholpen? En is het aan te raden om in een nieuwbouwwoning de muren te laten stuken? Wanden Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Spachtelputz in de nieuwbouwwoning aanbrengen

Graag vraag ik een offerte aan voor een nieuwbouwwoning in Amersfoort.. Het betreft een eengezinswoning. Muuroppervlak is 231 m2. En word volgens de bouwer behangklaar opgeleverd. Klopt het dat er tegenwoordig gewerkt word met een flexibele stuc voor nieuwbouwwoningen wat de kans op scheuren verkleind? Bijgevoegd de tekening. WC en badkamer hoeven niet gedaan te worden. De schuine wanden op zolder (voor en achterkant huis) hoeven ook niet gedaan te worden, De overige wanden op zolder (links/rechts) graag wel (loopt in een punt). Verder eigenlijk alle muren. We hebben op dat moment nog geen vloer laten leggen. Dus dan hoeft er denk ik niets afgeplakt te worden? Mocht er geknoeid worden worden dan grote klodders wel weggehaald? De woning word eind december begin januari opgeleverd. Ik verwacht dat we in november hier meer over te horen krijgen. Graag laten we dan zo snel mogelijk stucen. Keuken is ook ingetekend. Mogelijk tot de hoogte van de afzuigkap niet stucen. (hangt even er van af of we alleen voor een smetplint kiezen of voor een betegelde achterwand. Het keukenwerkblad hoogte is 92 cm hoog. Naast de kookplaat staan twee grote kasten. (Exacte tekeningen van de keuken kunnen nog nagestuurd worden). Met vriendelijke groet , Miko Vivié wanden Vierkante meter: 230 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Nieuwbouwwoning stucen

In verband met de aankoop van een nieuwbouwwoning willen we graag de muren glad af laten werken. Graag indien mogelijk gesplitst voor stuken en latex afwerken. Wanden: 250 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Afwerking van een nieuwbouwwoning

In 2018 wordt er gestart met de bouw van onze nieuwbouwwoning in bouwproject. Het Binnenhof in Vleuten. Ik ben nu de kosten van de afwerking aan het berekenen. Graag ontvang ik een offerte voor het afwerken van 300 m² wanden met renovliesbehang ofwel met glad stucwerk en latex spuitwerk. De plafonds van 160 m² zijn bij oplevering voorzien van spackspuitwerk. Ik krijg graag advies over een verdere afwerking. Ik wil weten of daar nog een latex laag overheen nodig is. Ook wil ik weten wat het kost om alle V-naden in het plafond te dichten en het plafond glad te stuken en daarna met latex af te spuiten. De klus zal eind 2018 worden uitgevoerd.

Wanden en plafonds bepleisteren en sauzen

Ik zit in een voorbereidende fase voor de mogelijke aankoop van een nog te bouwen woning. Ik weet nog niet of dat allemaal door zal gaan. Ik ben nu het grotere financiële plaatje aan het bekijken, alle kosten die een nieuwbouwwoning met zich mee brengt. Zo wil ik ook weten wat het kost om de wanden en plafonds glad te stuken en met latex af te spuiten. Ook wil ik weten of dit al direct na de bouw kan worden uitgevoerd en of er dan garantie is op het optreden van scheurtjes in het stucwerk. Ook heb ik nog meer technische vragen.

Stucwerk op het plafond in de nieuwbouwwoning

We overwegen om bij onze nieuwbouw woning de plafonds op de begane vloer glad af te werken middels stukwerk. Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Plafond stukadoren in een nieuwbouwwoning

Graag een prijs voor schuurwerk en voor het plafond egaal wit stuken, strak, zonder dat ik het daarna zelf nog af moet, laten, werken. Gaat om een nieuwbouwwoning, met een begane grond oppervlakte van ongeveer 45 - 50 m2. Startdatum is bij benadering. Nog geen definitieve opleverdatum bekend maar waarschijnlijk uitvoering begin november. Plafond: 50 m2 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) en optioneel afwerken met latex spuiten of verf in wit.

Nieuwbouwwoning stuken en latex spuiten

Nieuwbouw eengezinswoning. Ongeveer 200 m2. Muren glad stuken en latex spuiten. Wat zijn de kosten om ook wapeningsgaas aan te brengen? Plakken jullie ook alles zelf af, de kozijnen, ramen en deuren? Wanden Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Badkamer nieuwbouwwoning afwerken met beton ciré

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht. De badkamer wordt (cementgebonden) gestuukt opgeleverd. Wij willen de wanden en de vloer af laten werken met beton ciré. Wanden: 23,5 m2. De vloer 5m2. Wanden: 25 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: beton ciré Vloeren: 5 m2 Huidige ondergrond: vloerverwarming met een betonlaag (geëgaliseerd) Gewenste afwerking: beton ciré

Partners

Partners van Casius