Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouwoning stucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouwoning stucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouwoning stucen

Nieuwbouwwoning glad stucen en afspuiten met latex 200m2

Wij hebben een nieuwbouwoning gekocht die behangklaar is gemaakt en op de wc, badkamer en een enkele muur na nog gestuct en getexed moeten worden. De oppervlakte is een snelle berekening zonde rekening te houden met ramen en klein stukjes muur zoals in een kozijn van een raam. Totaal oppervlakte is ongeveer 200m2.

Nieuwbouwoning stucen

Ik wil de wanden en het plafond van een nieuwbouwwoning laten stucen. Het gaat om 320 m2 wanden en 70 m2 plafond. Graag ontvang ik een offerte.

plafonds nieuwbouwoning stucen

De V naden in de plafonds moeten worden dicht gekit en vervolgens glad stucwerk. Het gaat om 120 m2.

Nieuwbouwoning stucen

Ik wil de wanden en het plafond van mijn nieuwbouwwoning laten stucen. Het gaat om 70 m2 wanden en 60 m2 plafond. Ik ontvang graag een offerte.

Nieuwbouwwoning stucen en sauzen

Wij hebben een nieuwbouwoning gekocht en willen deze of laten stucen en sauzen of de wanden laten voorzien van renovlies en sauzen. Graag ontvangen wij hier offertes voor. Wanden Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouwwoning spacken en stucen

Betreft nieuwbouwoning wanden Vierkante meter: 500 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel) plafond Vierkante meter: 250 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Behangklare nieuwbouwwanden stucen en latexspuiten

Wij hebben een nieuwbouwoning gekocht en willen de muren op de begane grond glad gestuct hebben en geverfd. Wanden: 95 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Plafonds stucen en spuiten in nieuwbouwoning

Ons nieuwbouwhuis wordt 19 december opgeleverd. De plafonds op alle verdiepingen willen we laten stuken en spuiten. De ondergrond op de begane grond en eerste verdieping bestaat uit kanaalplaat van betondelen met v-naden die moeten worden dichtgezet. Op zolder is de ondergrond van hout, graag ontvang ik op kort termijn een offerte en kunnen we eventueel volgende week een afspraak maken om ter plaatse de situatie op te nemen. Vriendelijke groet. Plafond: 150 m2 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex