Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouwhuis wanden stucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouwhuis wanden stucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouwhuis wanden stucen

Stuken bovenverdieping nieuwbouw

Wij willen graag onze bovenverdieping in ons nieuwbouwhuis laten stuken. We verwachten dat we er eind augustus in kunnen. De bovenverdieping bestaat uit behangklare wanden, een schuin houten dak (lauan) en een gipsplafond. Graag zouden we alles strak wit afgewerkt hebben. wanden Vierkante meter: 125 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Wanden 320 m2 nieuwbouwwoning stucen

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht met behangklare muren. Deze zouden wij graag gestuct willen hebben. Wat zouden daar de kosten van zijn? Het betreft 320 m2 aan wanden.

Wanden Nieuwbouwwoning stucen 155m2

Nieuwbouwhuis stucen En latex spuiten met in totaal 155m2 aan wanden.

Stucwerk op zolder

Ik wil graag dat de muren van de zolder mooi worden gemaakt., Twintig jaar geleden kocht ik het nieuwbouwhuis,. De schuine wanden van de zolder zijn lelijk afgewerkt bij de oplevering en ik heb daar nooit wat aan gedaan.. Misschien stucen, misschien verfspuiten, ik wil graag een professioneel advies, gaat om een breedte van 3 meter en omhoog ongeveer 3,5 meter.

Niuwbouwwoning stucen

Ik wil in een nieuwbouwhuis de begane grond stucen. Het gaat om de wanden (95 m2) en plafonds (65 m2) + verven

Nieuwbouwwoning stucen

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht. De wanden moeten gestuct worden. Het is totaal 250 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Stucwerk en spuitwerk

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht en dit zal eind dit jaar/begin volgend jaar klaar zijn. Wij willen de wanden en plafond(s) straks afwerken en laten spuiten. Het gaat om 205 m2 wanden en 100 m2 plafond. Graag ontvang ik een offerte.

nieuwbouwwoning laten stucen

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht en willen de wanden laten stucen met een fijne korrel. Het gaat om ongeveer 130 m2

Nieuwbouw woning behangen 260 m2

Het betreft een nieuwbouwhuis. De wanden van 260 m2 zijn behangklaar. Deze wil ik laten behangen.

Wanden van woning latex spuiten

Wij hebben een nieuwbouwhuis en willen zo graag onze muren laten latex spuiten. Op de muren zit spachtelputz. Het gaat om de wanden 50 m2. Als het goed bevalt heb ik nog meer latex spuitwerk. latex spuiten df bij voor kui d

Partners

Partners van Casius