Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouwhuis behangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouwhuis behangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouwhuis behangen

Renovlies op muren

Het gaat om een nieuwbouwhuis. Berekende oppervlakte muren tbv RENOVLIES BEHANGEN: ca. 230 m2. Bouwtekeningen kunnen we later eventueel inscannen en opsturen. Graag ontvangen we een aparte offerte van u voor 1) renovlies behangen + latex spuitwerk.

Nieuwbouw woning behangen 260 m2

Het betreft een nieuwbouwhuis. De wanden van 260 m2 zijn behangklaar. Deze wil ik laten behangen.

Nieuwbouwhuis behangen

Graag ontvang ik een offerte voor het behangen van ons nieuwbouwhuis. Periode uitvoering januari/februari, +/- 200m2.

Nieuwbouwhuis stuken

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht en willen het graag laten behangen met glasweefsel en sauzen in RAL 9010. Verder willen wij 3 stukken (aangegeven met blauw op plattegrond) met coating voor een schrobvaste muurverf aanbrengen. Het huis is geschat 200 m2 /250 m2.

Plafonds stucen niewbouw

Plafond stucken in nieuwbouwhuis beneden en eerste verdieping (muren zijn nog niet behangen). Plafond Vierkante meter: 115 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Behanger inclusief vliesbehang

Het behangen van vertrekken in een nieuwbouwhuis, alles behangklaar. Plusminus: 350m2

Woning stucen of met renovlies behangen

Ik laat in Groningen een nieuwbouwhuis bouwen en twijfel inderdaad nog tussen stuc en renovaties behang. Ik zou graag een offerte ontvangen voor alle muren, voor zowel de begane grond, als de eerste en tweede verdieping als de zolder. De toilet alleen vanaf halverwege (ivm betegeling) en de badkamer is niet nodig (volledig betegeld). Alvast bedankt voor uw informatie. Met vriendelijke groeten, wanden Vierkante meter: 240 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouwwoning van renovlies en stucwerk voorzien

We hebben een nieuwbouwhuis gekocht en willen de muren met renovlies laten behangen en daarna laten latexen. Voor het plafond in de woonkamer willen we stucwerk + latex. Werkzaamheden zijn in oktober. Graag ontvangen we een offerte voor de werkzaamheden. Wanden Vierkante meter: 225 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 50

Nieuwbouwhuis spackspuiten

We hebben een nieuwbouwwoning gekocht die eind mei behangklaar wordt opgeleverd. We willen maar een paar muren behangen in de slaapkamers, en de rest moet nog afgewerkt worden. Volgens de omschrijving is de inhoud 374 m3 tot 391 m3. Ik heb geen idee of dit een richtlijn is voor de muren, maar ik kan geen muurmaten vinden op de tekening. Graag ontvang ik een prijsopgave voor het hele huis. Voorkeur gaat uit naar spackspuitwerk. Wanden: 400 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Stucen of behangen

Wij krijgen binnenkort ons nieuwbouwhuis opgeleverd in Almere. Wij vroegen ons af of het beter is om de nieuwe wanden te laten stuken (met kans op scheuren) of behangen met bijvoorbeeld glasvezelbehang. Ons totale woonoppervlak is ongeveer 130 m2. Daarnaast zijn we benieuwd wat deze klus ongeveer (indicatie) zal kosten. Heeft u nog meer informatie van ons nodig hoor ik die graag dan geef ik daar zo snel mogelijk antwoord op.