Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouw woning stucen en schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouw woning stucen en schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouw woning stucen en schilderen

Nieuwbouw woning stucen en latex spuiten

Ik zoek een stukadoor die alle plafonds van mijn woning kan stucen en spuiten met latex. Dit betreft 110 m2. In het plafond dienen de V naden weggewerkt te worden. De ondergrond van de plafonds bestaat uit betonplaten. In overleg zou ik de wanden van de woning (280 m2, behangklaar) ook laten stucen en spuiten met latex.

Badkamer stucen in een nieuwbouwwoning

wij gaan een nieuwbouw woning bouwen en willen hier graag een gestucte badkamer, en mooi gestucte wanden. het gaat om 17m².

250 m2 Stucwerk (buiten & binnen) nieuwbouw

Buiten alle 4 de gevels van nieuwbouw vrijstaande woning stucen. Buitenzijde is al glad piepschuim. Komt kunststof vezelnet omheen. Binnenzijde ook compleet stucen. Totaaloppervlakte circa 250 m2.

Nieuwbouw woning stuken

Ik zou graag de wanden in mijn gehele woning willen stuken. Het gaat om 80 m2. Ik zou graag glad pleisterwerk willen met latex spuitwerk eroverheen.

Nieuwbouw woning latex spuiten

Ik zou graag de wanden in mijn woonkamer en gang willen latex spuiten. De huidige ondergrond is glad stucwerk. Het gaat om 100 m2. Verder zou ik de plafonds ook latex willen spuiten. De huidige ondergrond is hier ook glad stucwerk en het oppervlakte is 65 m2.

Nieuwbouw woning plafond stucen woonkamer

Nieuwbouw woning, graag offerte voor plafond woonkamer en toilet en afwerken van een deuropening waar een stalen kozijn in heeft gezeten. Na 8 juli. plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 50

Nieuwbouw woning stuken

Ik zou graag de wanden (170 m2) en plafond (120 m2) van mijn nieuwbouwwoning willen stuken met glad pleisterwerk. De huidige ondergrond is beton. 120 m2 vloer moet worden afgeplakt.

Nieuwbouwwoning laten stuken (filmlaag) en texspuiten

Voor onze nieuwbouw woning zijn wij op zoek naar een nette afwerking van de wanden en plafonds. Op de begane grond (90m2) moeten de wanden en plafonds worden afgewerkt met een dunne filmlaag en vervolgens in kleur worden gespoten. Daarnaast willen we bij het keukenblad een afwasbare coating aangebracht hebben. Op de eerste verdieping (85m2) hoeven alleen de muren gedaan te worden. Op de zolder willen wij de bruine platen over laten spuiten in het wit. Onze woning wordt rond oktober opgeleverd.

Badkamer nieuwbouw woning laten stuken

Ik zou graag de wanden in mijn badkamer willen laten stuken. Het gaat om een nieuwbouwwoning in Arnhem. De woning is rond april 2021 klaar. Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouwwoning stucen

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht en willen de muren en plafonds laten behandelen. Het opgegeven aantal meters is een schatting van een leek. Berging 3 wordt een badkamer dus daar moet alleen het plafond worden gestuct. Ook in dr wc en badkamer beneden alleen de plafonds. De plafonds worden met spuitpleister opgeleverd en alle wanden behang klaar.

Partners

Partners van Casius