Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouw woning stucen en schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouw woning stucen en schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouw woning stucen en schilderen

Nieuwbouw woning met spackspuitwerk korrel

Het gaat om 60 m2 aan betonnen wanden van een nieuwbouwwoning die wij met spackspuitwerk / een korrellaag willen afwerken.

Nieuwbouw woning stucen en latex spuiten

De wanden van onze nieuwbouwwoning dienen gestuct en gespoten te worden. Het gaat om 70m2 aan wanden die in beton worden opgeleverd en 60m2 aan plafonds die met spackspuitwerk worden opgeleverd. Het is de bedoeling dat deze beide worden afgewerkt met glad pleisterwerk en latex spuitwerk.

nieuwbouw woning afspuiten

wij hebben een nieuwbouw woning gekregen en willen de wanden stucen en spuiten. De woning wordt opgeleverd met Giboblokken, mijn uiteindelijke wens is om dat afgespoten te krijgen. Mijn vraag daarbij is of dit dan eerst gestuct moet worden en vervolgens afgespoten kan worden of dat de giboblokken eerst voorbehandeld kunnen worden en vervolgens gespoten. Graag beide opties meenemen in uw offerte. Het zal gaan om 70m2.

Nieuwbouw woning stucen

Nieuwe woning, wanden glad. Kanaalplaat plafond, gladgestuct. Het gaat om 100 m2 wanden en 150 m2 plafond. Ik ontvang graag een offerte.

Nieuwbouwwoning volledig stuccen

Nieuwbouw woning in Best met verwachtte opleverdatum in maart 2020. 272 m2 aan wanden (behangklaar) en 113 m2 plafond (betonnen vloerdelen, incl V-naden dichtzetten) gestuct moet worden. Met glad pleisterwerk glad afwerken s.v.p.

Nieuwbouw plafond laten afwerken met glad pleisterwerk en afspuiten latex

Stucen en latex-spuiten plafond begane grond nieuw te bouwen woning. Het gaat om een plafond van 105m2, hij wordt in beton opgeleverd dit willen wij

Nieuwbouw woning wanden laten spachtelputzen

De buitenmuren moeten worden gestuct, ze worden in beton opgeleverd. Dit willen wij met spachtelputz laten afwerken. Het zou gaan om ongeveer 80m2.

Nieuwbouw woning stucen en latex spuiten

Het gaat om een nieuwbouwwoning die wij graag gestuct willen hebben en verder gespoten willen hebben met latex. Het gaat om 275 m2 aan wanden en 100 m2 plafond. Graag alle prijzen apart vermelden. Rond mei-juli zal de woning opgeleverd worden. Graag ontvang ik een offerte.

Volledige nieuwbouwwoning

Nieuwbouw woning in Best met verwachtte opleverdatum in maart 2020. 272 m2 wand (behangklaar) en 113 m2 plafond (betonnen vloerdelen, inclusief V-naden dichtzetten) moeten gestuct worden.

Nieuwbouwwoning stucen en verven

Ik ben opzoek naar iemand voor het stucen en verven van de nieuwbouwwoning. Nieuwbouw woning wordt behangklaar opgeleverd. In het huis wil ik alle wanden laten stucen en schilderen. Het gaat om ongeveer 100 m2. Ik wil graag glad pleisterwerk en afspuiten met latex. 4 december krijg ik de sleutel, het liefst wil ik de maandag daarop ook beginnen.

Partners

Partners van Casius