Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouw woning stucen en latex spuiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouw woning stucen en latex spuiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouw woning stucen en latex spuiten

Nieuwbouw spackspuiten

Wij hebben een nieuwe woning gekocht en willen graag een vakman vinden die ons wanden en plafond kan afwerken met strak pleisterwerk. Op dit dit moment zijn de wanden en plafond voorzien van 60 cm gipsplaten.

Nieuwbouw woning stucen

Ik zoek een stucadoor die de wanden kan stucen, 180 m2 en huidige ondergrond is (nieuwbouw) behangklaar en zou het spachtelputz of spuitwerk afgewerkt willen. 2.60 meter hoogte vanaf de grond tot aan plafond.

Buitenmuren nieuwbouw woning stuken

Ik zou graag de buitenmuur van mijn nieuwbouwwoning voorzien van pleisterwerk. Het gaat om 140 m2 en de huidige ondergrond is metselwerk. Er is genoeg ruimte rondom het huis voor een steiger.

115 m2 renovlies behang wanden en plafond

We willen graag in onze nieuwbouw woning de wanden (behang klaar en ongeveer 115m2) laten behangen met renovlies behang. Het plafond (ongeveer 65m2) willen we ook met renovlies behang.

Stucen nieuwbouw woning

Begin december wordt ons huisje opgeleverd. Het is pre-fab met fermacell wanden en plafonds. Of er rechtstreeks gestuct kan worden weten we ook niet exact. We zijn dus niet alleen geïnteresseerd in een prijs maar ook inzicht in het proces dat doorlopen moet worden. Het gaat om 150 m2 wanden en 5 m2 plafond.

Nieuwbouw woning stucen

Woning wordt voorjaar 2021 opgeleverd. plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Het gaat om 55 vierkante meter, die ik graag afgewerkt wil hebben met glad pleisterwerk.

Gevel nieuwbouwwoning stucen

Onze nieuwbouw woning is afgewerkt met stucplaten, deze moet nog worden afgestuct, de werkzaamheden zijn onder andere het afdichten en wapenen van naden van beplating, aanbrengen wapenings laag en afstucen (wit). Het gaat om 120 m2.

Betoncire in nieuwbouw badkamer in 2021

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht in Didam. De woning zal naar verwachting oktober 2021 klaar zijn. We willen graag alvast advies van een Stukadoor over Betoncire in de nieuwe badkamer. De Badkamer zal circa 30 a 35 m2 aan te behandelen oppervlakte hebben. (zie bijlage plattegrond en voorbeeldfoto's) De woning wordt behangklaar opgeleverd dus strakke gladde wanden.

Nieuwbouw woning stucen en latex spuiten

Ik zoek een stukadoor die alle plafonds van mijn woning kan stucen en spuiten met latex. Dit betreft 110 m2. In het plafond dienen de V naden weggewerkt te worden. De ondergrond van de plafonds bestaat uit betonplaten. In overleg zou ik de wanden van de woning (280 m2, behangklaar) ook laten stucen en spuiten met latex.

Badkamer stucen in een nieuwbouwwoning

wij gaan een nieuwbouw woning bouwen en willen hier graag een gestucte badkamer, en mooi gestucte wanden. het gaat om 17m².