Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouw woning stucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouw woning stucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouw woning stucen

nieuwbouw huur woning

Fixeren met Sigmafix en 2x sausen met afneembare Sigma perfect , 1x sausen met latex sigma perfect , rollen met lakroller om zo min mogelijk structuur te krijgen Na eerste keer keer sausen nakijken op deukjes en scheurtjes en repareren met met vulmiddel. Openstaande naden afkitten met overschilderbare acrylaatkit, wanden 2de keer sausen met sigma perfect in lichte kleur . Woonkamer heeft een glaswand van 9 meter. 2 kleine slaapkamers Het gaat om een totaaloppervlakte is ongeveer 100m2. Het gaat om 1 wand van 9 meter x 2.60 en een klein stukje wand 5 x 2.60 een muur van 3 x 2.60, 2.10 x 2.60 een muurtje van 1.97 x 2.60 een muur uit de slaapkamer 3.10 x 2.60 en een stukje muur van 1 x 2.60 nog een 1.18 x 2.60 nog een stuur van 1.18 x 2.60 nog een stuk muur van 3.13 x 2.60 De gang 10 x 2.60 Ook advies of dit eerst met renovlies, of het bovenstaande advies.

Plafond van woning stucen, spackspuiten of sauzen

Plafond huiskamer 33,5m2 (4m breed), keuken 7,25 m2, serre 11m2 totaal 52m2, betreft nieuwbouw huis 2003 met spackspuit werk , huiskamer heeft 2 V naden van 4 m lang, keuken 1 V naad van 1,5m lang. Wat kost mij plafond wit spuiten en de 3 V naden wegwerken en een nieuwe 0,5 m2 keukenplafond erbij te spackspuiten? Wat gaat het kosten wanneer ik alles glad wil laten stucen ongeveer 52,5m2. Wat ik terug wil zien is een indicatie voor, of het gehele plafond sausen, of het gehele plafond afspuiten, of het hele plafond glad laten stucen.

Nieuwbouw woning stucen van 145 m2

Wij hebben een nieuwbouwwoning en willen de benedenverdieping (muren en plafond) laten stucen en spuiten. het gaat totaal om ongeveer 145 m2 wanden.

Nieuwbouw woning stucen van 230 m2

Wij hebben een nieuwbouw woning te zwartewaal gekocht. de muren zijn behang klaar op geleverd en we zouden dit graag gladsierpleister die saus klaar is er op willen. muren zijn goed recht dus stuc is niet nodig. als alles mee zit zou deze eind februari opgeleverd moeten worden.

Nieuwbouw woning natte ruimtes voorzien van beton cire

Ons nieuwbouw huis in Nieuwerbrug aan de Rijn wordt medio april opgeleverd, de natte ruimtes (1 wc, 2 x badkamer) moeten worden voorzien van Beton Cire, kleur nader te bepalen, wanden 35 m2 geschat, en inclusief vloer.

Nieuwbouwwoning stucen

We hebben een nieuwbouw woning gekocht. Ik wil de wanden van 200 m2 hiervan medio maart laten stucen. Ze worden behangklaar opgeleverd.

nieuwbouw plafond stucen en latex spuiten

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht en willen graag het plafond (breedplaatvloer) glad laten stucen en met witte latex laten spuiten. Het betreft een woonkamer van +- 25m2 en een woonkeuken van +-25m2. Graag verneem ik de totaalprijs voor stucen + spuiten. En graag een prijs voor alleen latex spuiten.

Het spackspuiten van de wanden van een nieuwbouwwoning

Ik zoek een spackspuiter die alle wanden van mijn nieuwbouw(tussen)woning kan voorzien van spackspuitwerk met fijne korrel. Het gaat om de begane grond, 1e en tweede verdieping met in totaal 220 m2 aan wanden. De ondergrond van de wanden bestaat uit beton. Ik zoek op korte termijn een partij die mij hierbij kan helpen.

Nieuwbouw woning stucen van 150 m2

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht. De wanden zijn behangklaar. Deze graag schilderklaar maken. De plafonds zijn breedplaat met V groef. deze v groef dichtsmeren en plafond schilder klaar maken.

Het betreft reparatie nieuwbouw woning

Woning is 3 weken gelden gestuckt echter zijn er al schuren ontstaan op het plafond. Deze zou hersteld worden door onze stucker echter is dit niet goed uitgevoerd. Het gaat om ongeveer 60m2 aan plafond, deze wil ik natuurlijk glad afgewerkt zien en hersteld.